Simona Halep

Cât costă un bilet la meciul Simona Halep – Elina Svitolina din semifinalele Wimbledon 2019! Organizatorii așteaptă câștiguri uriașe

10.07.2019 | 18:36
Cat costa un bilet la meciul Simona Halep  Elina Svitolina din semifinalele Wimbledon 2019 Organizatorii asteapta castiguri uriase

Organizatorii de la Wimbledon 2019 au anunțat cât costă un bilet la meciurile din semifinalele feminine, Simona Halep – Elina Svitolina și Serena Williams – Barbora Strycova, ce se vor disputa joi, pe Central Court. Românca și-a egalat cea mai bună performanță pe iarba londoneză realizată în 2014, dar își dorește să ajungă în marea finală, mai ales că până acum nu a avut un sezon prea reușit și nu are niciun trofeu în palmares.

Cât costă un bilet la meciul Simona Halep – Elina Svitolina din semifinalele Wimbledon 2019

Spectatorii care își doresc să fie prezenți joi pe arena Centrală din complexul londonez pentru a urmări meciul Simona Halep – Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019 vor plăti bani buni pentru un bilet. Pentru a fi martorii unor întâlniri care se anunță extrem de pasionante, fanii tenisului vor trebui să scoată din buzunare nu mai puțin de 160 de lire sterline, aproximativ 850 de lei.

Organizatorii se așteaptă ca principala arenă de la Wimbledon să fie arhiplină la faza semifinalelor de pe tabloul feminin și astfel să facă încasări uriașe. De altfel, Simona Halep a generat venituri fabuloase pentru gazdele turneului și la meciul cu americanca de 15 ani Cori Gauff din optimile de finală. La întâlnirea de luni, terenul 1 a fost plin, iar organizatorii au avut venituri de 1.375.000 de lire sterline.

Simona Halep sărbătorind un punct câștigat în meciul cu Shuai Zhang din sferturile de finală de la Wimbledon 2019

Halep – Svitolina se va juca joi de la ora 15:00

Simona Halep a efectuat un antrenament de o oră cu o zi înaintea marii întâlniri cu Elina Svitolina, iar la ședința de pregătire a fost prezent și fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill. Actualul antrenor al româncei, Daniel Dobre, a refuzat politicos să vină la o întâlnire pe care tehnicienii celor patru semifinaliste au avut-o cu presa, dinnsuperstiție.

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat că semifinala Simona Halep – Elina Svitolina se va disputa joi, de la ora 15:00, pe arena Centrală, fiind urmată de cealaltă partidă din această fază a competiției în care se vor întâlni Serena Williams și Barbora Strycova. Românca este văzută ca mare favorită în partida cu ucraineanca, dar este cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului, după Williams.