Life

Cât costă un bilet la un concert Taylor Swift. Poți cumpăra lejer o garsonieră cu această sumă imensă

Taylor Swift este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. La cei 32 de ani ai săi, cântăreața are peste 234 de milioane de urmăritori pe Instagram.
02.12.2022 | 16:40
Cat costa un bilet la un concert Taylor Swift Poti cumpara lejer o garsoniera cu aceasta suma imensa
Un singur bilet la concertul Taylor Swift a ajuns să coste cât o garsonieră din București. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai toate piesele create de Taylor Swift au ajuns rapid la inimile publicului, însă nu oricine își permite să o vadă live pe artistă.

Taylor Swift revine pe scenă după o pauză de 5 ani

Recent, Taylor Swift, care a fost nominalizată și la Premiile Grammy 2023, a anunțat că începe un turneu de promovare pentru noul său album ”The Ras Tour”.

ADVERTISEMENT

Menționăm că artista a avut o perioadă de pauză de 5 ani, dar acum pare pregătită să revină în forță.

Turneul va avea loc în 2023, începând cu data de 17 martie, în mai multe mari orașe din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Amintim că Taylor Swift a lansat în octombrie cel de-al zecelea album de studio al său, ”Midnights”, devenind astfel la finalul lunii noiembrie primul artist care a reușit să ocupe primele 10 poziţii în Billboard Hot 100.

Despre turneul „The Eras Tour”, Taylor Swift a dezvăluit într-o postare de pe contul personal de socializare că este ”o călătorie prin erele muzicale ale carierei mele (trecut şi prezent!)”.

ADVERTISEMENT

La concertele pe care le va susține artista sunt așteptați nenumărați fani, astfel că show-urile se vor desfășura pe stadioane din orașe precum Los Angeles, New York, dar și Chicago, sau din apropierea acestora.

Biletele la concertul Taylor Swift au fost deja puse în vânzare încă de la începutul săptămânii, iar cererea a fost atât de mare încât pagina Tiketmaster, unde se vindeau acestea, a ajuns să fie blocată, iar timpii de așteptare au crescut enorm.

ADVERTISEMENT

Chiar și pagina a anunțat public că nu s-a mai confruntat cu o astfel de creștere fără precedent, relatează Reuters.

Un bilet la concertul Taylor Swift costă cât o garsonieră din București

Având în vedere însă că acesta este primul turneu al lui Taylor Swift din 2018, e de înțeles de ce atât de multe persoane vor să o vadă live pe artistă.

Interesant este însă prețul biletelor. Conform datelor disponibile pe pagina Tiketmaster, cel mai ieftin bilet costă 338 de dolari.

Cel mai scump bilet însă poate ajunge chiar și la 28.350 de dolari, adică cât o garsonieră din Cluj, București, Constanța, sau chiar și alte mari orașe din țara noastră.

Cel mai scump bilet la concertul Taylor Swift a fost deja achiziționat, în timp ce biletele cele mai ieftine sunt gata să fie epuizate dintr-un moment în altul, notează Reuters.

ADVERTISEMENT
Tags: