News

Cât costă un kilogram de roșii românești într-o piață din Tulcea. Preț uluitor: “Asta-i hoție pe față”

Preț șocant pentru un kilogram de roșii românești într-o piață din Tulcea. Oamenii au reacționat vehement pe Facebook.
07.08.2021 | 12:47
Cat costa un kilogram de rosii romanesti intro piata din Tulcea Pret uluitor Astai hotie pe fata
ADVERTISEMENT

Prețul unui kilogram de roșii românești i-a șocat pe locuitorii din Tulcea. În piață, oamenii au fost uluiți de prețul șocant afișat la tarabe.

Cele două variante comercializate, ”inima boului” și ”roșii de la bunica”, costau peste 3,5 euro/kg. Mai exact, un producător local vindea  un kilogram de roșii cu prețul de 18 lei.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost împărtășită pe rețelele de socializare, unde oamenii au fost scandalizați de această informație. ”O fi multă muncă, dar nici să vinzi roșii în luna august cu 18 lei/kg”, a scris Viorel pe pagina de Facebook.

Un kilogram de roșii românești se vinde cu 18 lei într-o piață din Tulcea. ”Sunt aduse de pe Marte…”

Foto: Facebook/Dima Viorel

Prețul halucinant cu care se vindeau roșiile într-o piață din Tulcea a adus o serie de comentarii pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Mult…dar le scade pretul, deoarece o sa le faca…bulion.Vinde 1,2,kg si ramane cu ele…marfa perisabila”, a scris un internaut.

Din păcate, tot mai des, adevărații agricultori se plâng că nu au o piaţă de desfacere şi că sunt nevoiţi să îşi vândă marfa la un preţ de nimic.

ADVERTISEMENT

”Ăștia care vând la taraba,majoritatea,nu au văzut sapa in viața lor.Si eu lucrez gradina,dar nu as da atitia bani!”, a replicat pe Facebook o altă persoană.

”Sunt aduse ..de pe MARTE ,probabil extratereștrii le- au adus ,poate ….”, a scris, cu umor, Delia.

ADVERTISEMENT

Roșii de 18 lei într-o piață din Tulcea. ”Asta-i hoție…”

”Asta-i hoție pe față”, s-a plâns un internaut, la postarea despre roșiile scumpe din piața din Tulcea.

”Producătorii primesc 1, 5 lei si restul este câștigul intermediarilor care nu fac nimic decât sa le transporte… Este bătaie de joc si pentru cel care muncește din greu sa le producă si pentru consumatorul final care este nevoit sa plătească aceste preturi”,  a menționat o altă persoană.

Agricultorii sunt nemulțumiți că nu au sprijin de la autorităţi în astfel de probleme. Aceștia dau vina pe intermediari, care, după ce au cumpărat legumele de la ei, le vând la un preţ mult prea mare.

ADVERTISEMENT