Life

Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Craiova. Un cavou cu nouă locuri este cât un penthouse

Un cavou cu nouă locuri este cât un penthouse într-un cimitir din Craiova. De ce se cer mai bine de 200.000 de euro pe el.
18.11.2022 | 23:23
Cat costa un loc de veci intrun cimitir din Craiova Un cavou cu noua locuri este cat un penthouse
Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Craiova. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și crestinorodoxo.ro
ADVERTISEMENT

Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Craiova. Un anunț arată că un cavou cu nouă locuri de veci este cât un penthouse!

Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Craiova

Un loc de veci din Craiova poate ajunge cu ușurință la prețul unui apartament. Un anunț de pe un site de vânzări a arătat că un român avea pus un mesaj prin care voia să vândă nouă locuri de veci într-un cimitir.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru locul de veci este unul exorbitant, de 200.000 de euro pentru toate cele nouă locuri, așa că un mormânt în Cimitirul Ungureni din Craiova este nu mai puțin de 22.000 de euro.

Prețul exorbitant este motivat de vânzător prin faptul că este vorba despre un cavou stil capelă funerară, iar acesta a fost realizat un arhitect și un sculptor, de unde și costul mai ridicat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și elementele decorative au costat mult, așa că proprietarul locului de veci se simte îndreptățit să ceară această sumă enormă, cu care poate fi cumpărat cu ușurință un penthouse cu multe dormitoare și o suprafață imensă.

Anunț Craiova mormânt
Anunț Craiova mormânt

„Vând cavou-capelă funerară stilul neo-românesc în Cimitirul Ungureni, Craiova. Construcție anul 1910, realizată de arhitect Paul Smărăndescu și sculptor George Boboc. Conține 9 morminte pentru înhumare, având suprafața totală de 7/6 mp.

ADVERTISEMENT

Elementele decorative din fontă și ușa au fost realizate în București. Mai multe detalii la telefon”, se arată în mesajul de pe platforma respectivă.

Un penthouse în Craiova este mai ieftin

Spre exemplu, tot pe un site de vânzări, un penthouse în Craiova este mai ieftin cu 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Proprietarul unui penthouse de aproape 150 de metri pătrați vrea 170.000 de euro pe el.

Tot în Craiova, un alt penthouse este pus la vânzare pentru o sumă mai mică, adică 160.000 de euro. Acesta are ușă blindată, detector de gaz, supraveghere video și o suprafață utilă de peste 130 de metri pătrați.

Un penthouse în București este de la 150.000 de euro și pentru o sumă similară cu cea cerută de proprietarul cavoului se pot obține multe beneficii și o suprafață locuibilă foarte mare.

ADVERTISEMENT