News

Cât costă un loc în Paradis. O insulă întreaga este de vânzare. Ce condiție obligatorie trebuie să îndeplinească noul proprietar

Ce pteț trebuie să plătești pentru un loc în Paradis. A fost scoasă la vânzare o insulă întreaga. Proprietarul a pus o condiție specială pentru cel care are bani să cumpere
09.07.2022 | 14:00
Cat costa un loc in Paradis O insula intreaga este de vanzare Ce conditie obligatorie trebuie sa indeplineasca noul proprietar
Cât costă un loc în Paradis, insulă pe care o vinde un american. Sursa foto - insider.com
ADVERTISEMENT

Dacă v-ați gândit vreodată că aveși nevoie de un loc în Paradis trebuie să știți că acesta este de vânzare. Să nu uităm, este nevoie să mai cunoașteți un detaliu, unul care s-ar putea să facă diferența. Aveți nevoie și de foarte, foarte mulți bani ca să-l cumpărați.

Câți bani costă o insulă întreagă

Ducks Ledges Island are o suprafață de 1,5 acri și se află în Wohoa Bay, Maine, Statele Unite. Într-un cuvânt, insula este un paradis cu acte în regulă. Și se vinde cu un preț pe măsură. 339.000 de dolari trebuie să plătească doritorul.

ADVERTISEMENT

Billy Milliken, proprietarul insulei și agent imobiliar a declarat pentru Insider că insula oferă multe unui nou proprietar. Chiar dacă te simți ușor departe de restul lumii atunci când te afli pe insulă, ea, de fapt, este la doar o plimbare de 10 minute cu barca de Jonesport, Maine.

„Acolo este suficient de departe încât să fii departe de orice zgomot și lumini”, a spus Milliken, care deține insula din 2007.

ADVERTISEMENT

A fi capabil să plătești atât de mulți bani e un lucru, dar insula vine la pachet și cu o condiție suplimentară. Astfel, oricine este interesat de Insula Rațelor, așa cum e supranumită, trebuie să fie pregătit să petreacă o noapte pe insulă.

„Mă țin de planul meu în sensul că, pentru a te califica, trebuie să și rămâi aici”, a spus actualul proprietar. Raționamentul său este că dorește ca noul proprietar să vadă valoarea peisajului natural al insulei, dar și să fie dispus să se ocupe de ciudățeniile acesteia.

ADVERTISEMENT

Interesant este că există deja două oferte, ambii oamenii fiind nevoiți să treacă prin această probă de foc. Ei trebuie să petreacă cel puțin o noapte pe insulă, departe de agitația lumii.

Când Milliken a cumpărat insula, proprietatea inițială a căzut în paragină. „Am dărâmat-o și am construit una nou-nouță”, a spus el despre cabina existentă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere legile de construcție de astăzi în apropierea apei, este ceva rar. „Astăzi ar fi mai dificil să ridicați aceeași structură”, a mai explicat acesta.

„Dacă găsești o mică insulă precum Ducks Ledges, nu poți să construiești neapărat o cabană pe ea”, a continuat bărbatul.

Ceea ce face ca Ducks Ledges să fie atât de unică este lipsa copacilor de pe insulă. Lucrul acesta permite o vedere neobstrucționată asupra apei. „Ai un loc în primul rând mereu”, a mai adăugat Milliken

ADVERTISEMENT
Tags: