News

Cât costă un recital cu Irina Loghin și Fuego. Suma nu este deloc una accesibilă

02.04.2019 | 19:06
Cât costă să îi vezi pe Irina Loghin și pe Fuego în recital

Irina Loghin și Fuego sunt unul dintre cele mai de succes cupluri muzicale din România. Cei doi cântă împreună de mai bine de 15 ani și au concertat pe diverse scene din întreaga țară. Mulți dintre fanii lor s-au întrebat cât ar costa un recital al celor doi artiști, iar acum a sosit și răspunsul!

Irina Loghin și Fuego concertează de 1 mai

Irina Loghin (80 ani)

și Fuego (42 ani) vor cânta în duet de 1 mai, la un cunoscut restaurant din județul Brașov, din localitatea Săcele. Localul a oferit, pe afișul promoțional al evenimentului, prețul pentru care fanii celor doi îi pot auzi cântând live. Este vorba de 160 de lei, sumă care curpinde și meniul pentru o seară.

„Irina Loghin, una dintre cele mai renumite și îndrăgite interprete de muzică populară, cântă acele melodii care ne reamintesc ce înseamnă să fii român, să îți prețuiești familia și valorile care contează.

Irina Loghin și Fuego vor susține un recital de 1 mai, la un restaurant

Irina Loghin și Fuego, două voci apreciate în muzica populară

Paul Surugiu-sau Fuego este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României și ai românilor de pretutindeni. O voce care încântă inimile celor aflați departe de casă, o carieră de 25 de ani și un zâmbet care aduce voie bună pe fețele ascultătorilor”,

scrie pe pagina de Facebook a admiratorilor lui Fuego, conform click.ro.

Pe numele său real Paul Surugiu, Fuego are o relație foarte apropiată cu Irina Loghin, pe care o consideră o “mamă adoptivă”. Sentimentele îi sunt împărtășite și de cântăreața de muzică populară: “E fiul meu și mă bucur că e al meu”, spunea aceasta în urmă cu ceva vreme.

Cei doi au în repertoriu mai multe piese care sunt dragi ascultătorilor de muzică populară din România, precum “Valurile vieții”, “Eu sunt mama, eu copilul”, “Măicuța vrea să mă-nsor” sau “Pentru România, pentru români”, pe care le interpretează la diverse festivaluri folclorice.

Tags: