Life

Cât de afectată a fost Prințesa Diana de căsnicia cu Regele Charles. Ce i-a mărturisit unui jurnalist chiar înainte de nuntă

Cât de mult a afectat-o pe Prințesa Diana căsnicia cu Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. Confesiunea pe care i-ar fi făcut-o unui jurnalist.
03.07.2024 | 14:33
Cat de afectata a fost Printesa Diana de casnicia cu Regele Charles Ce ia marturisit unui jurnalist chiar inainte de nunta
Prințesa Diana și Regele Charles au divorțat în 1996. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Căsnicia Prințesei Diana cu Regele Charles, care la momentul mariajului era încă prinț, nu a fost una presărată cu fericire, în pofida aparențelor. S-a vorbit mereu despre divergențele dintre cei doi foști soți și despre prezența unei a treia persoane în viața lor sentimentală. Problemele ar fi început să apară chiar înainte de nuntă. Ce i-ar fi mărturisit cea supranumită și ”Prințesa Inimilor” unui jurnalist britanic?

Confensiunea pe care Prințesa Diana i-a făcut-o unui jurnalist înainte de nunta cu Regele Charles

Diana, Prințesă de Wales și Prințul Charles au fost împreună din 1981 până în 1996. Au divorțat cu un an înainte de tragedia care avea să șocheze o lume întreagă, moartea Prințesei Diana, din 1997, într-un accident rutier, în Paris, în timp ce încerca să fugă de jurnaliști cu iubitul ei, producătorul egiptean Dodi Al Fayed.

ADVERTISEMENT

De când au murit cei doi, în spațiul public au luat și mai multă amploare zvonurile pe seama nefericirii Prințesei Inimilor pe tot parcursul căsătoriei cu cel care astăzi este Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.

Care a fost motivul disensiunilor în cuplu? Mărul discordiei ar fi fost Regina Camilla, actuala soție a regelui britanic. Cei doi s-ar fi iubit pe ascuns o perioadă, iar la un moment dat nu s-ar mai fi ferit de Prințesa Diana de când aceasta le descoperise idila.

ADVERTISEMENT

Însă, povestea dintre Regele Charles și Regina Camilla nu s-a ivit peste noapte. Ei au avut, de fapt, o relație în studenție, dar care nu a durat prea mult din cauza distanței care s-ar fi instalat. Regina Camilla ar fi luat decizia despărțirii.

Odată cu trecerea anilor ambii au mers în fața altarului cu diferiți parteneri. Când s-au revăzut, flacăra iubirii s-a reaprins, au început o poveste de dragoste secretă și în cele din urmă au divorțat de cei cu care s-au căsătorit pentru a putea fi împreună fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana ar fi suferit enorm când a aflat că era înșelată. De altfel, ea și-ar fi dat seama că este ceva în neregulă cu Regele Charles chiar înainte de ziua nunții. A izbucnit o ceartă aprigă între ei, așa cum Prințesa Diana i-ar fi mărturisit în șoaptă unui jurnalist britanic de la The Mirror.

Prințesa Diana s-a certat cu Prințul Charles înainte de nuntă

Tânăra Diana s-ar fi plâns jurnalistului, pe numele său John Edwards, că viitorul ei soț s-ar fi simțit prea bine la petrecerea burlacilor. Pe atunci, Prințesa de Wales avea 20 de ani și, în timp ce mai mulți jurnaliști ar fi venit să o intervieveze în timpul nunții, ea s-ar fi apropiat de John Edwards, și-a pus mâna la gură și i-a precizat că: ”A fost o ceartă teribilă aseară între mine și Charles. A fost petrecerea lui de burlaci”.

ADVERTISEMENT

John Edwards nu a păstrat pentru el ceea ce a aflat. A mers în redacție, a dezvăluit subiectul șefilor săi și a ajuns pe prima pagină a publicației. De asemenea, în online au existat 7 milioane de cititori ai site-ului The Mirror, la acea vreme.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink