Life

Cât de avansată este boala de care suferă Christina Applegate. Fiica actriței a făcut dezvăluiri tulburătoare

Christina Applegate, cunoscută mai ales pentru rolul din Familia Bundy, trece printr-o adevărată dramă. Fiica sa a făcut dezvăluiri dureroase.
27.06.2024 | 15:29
Cat de avansata este boala de care sufera Christina Applegate Fiica actritei a facut dezvaluiri tulburatoare
Dezvăluiri despre boala de care suferă Christina Applegate. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și, de atunci, viața sa și a celor dragi s-a schimbat complet. Fiica ei a făcut dezvăluiri dureroase despre felul în care boala mamei a marcat-o.

Cum se simte Christina Applegate după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Din anul 2021, Christina Applegate, cea care a interpretat-o pe Kelly în serialul Familia Bundy, trece printr-o adevărată drama. Ea a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, iar starea sa de sănătate s-a degradat, spre durerea celor dragi.

ADVERTISEMENT

Fiica sa, Sadie, în vârstă de 13 ani, a declarat, într-un podcast la care au participat amândouă, că viața lor este mult mai tristă acum. Copila suferă mult atunci când o vede neputincioasă pe femeia care i-a dat viață.

„Când a fost diagnosticată, e ca și cum nu s-a sfârșit totul, dar a fost greu să îmi văd mama cum pierde multe din abilitățile pe care le avea în copilăria mea. Când eram mică, dansam împreună în camera ei ore în șir”, a declarat Sadie, conform people.com. 

ADVERTISEMENT

La rândul său, Christina Applegate se simte vinovată că nu-i mai poate oferi o copilărie normală fiicei sale și că aceasta este nevoită să o vadă într-o stare în care nu și-a imaginat niciodată că o să ajungă.

„Vreau să îți fac mâncare și să ți-o aduc. Vreau să fac toate aceste lucruri și le fac, când pot. Mă simt incredibil de vinovată când nu pot”, i-a mărturisit celebra actriță fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Nu vrea să accepte ajutorul fiicei sale

Chiar dacă se luptă cu boala, Christina Applegate nu vrea să fie o povară pe umerii lui Sadie. De aceea, atunci când copila se oferă să o ajute, ea refuză. De altfel, și ea suferă de misofonie, o afecțiune care cauzează reacții puternice și greu se suportat la anumite sunete.

„Îmi place să o ajut și să o susțin. De fiecare dată când mergem la un concert, îmi spune ‘nu poți să îmi împingi căruciorul, Sadie, o să intri într-un perete’, dar eu mereu o rog. Îi spun ‘Te rog, mamă, lasă-mă să împing căruciorul’. Pentru că vreau să o ajut.

ADVERTISEMENT

(…) Cele mai rele,, pentru mine, sunt respiratul și mestecatul”, a declarat Sadie care, de altfel, a fost diagnosticată și cu sindrom de tahicardie ortostatică posturală, anomalie a sistemului nervos ce poate duce la frecvență cardiacă excesivă și amețeală.

ADVERTISEMENT
Tags: