Life

Cât de bine arată Anca Serea în costum de baie. Soția lui Adi Sînă are o siluetă impecabilă după șase nașteri

Cât de bine arată Anca Serea în costum de baie, după ce a născut de șase ori. Soția lui Adi Sînă se poate lăuda cu un corp de invidiat la 40 de ani.
13.08.2021 | 16:14
Cat de bine arata Anca Serea in costum de baie Sotia lui Adi Sina are o silueta impecabila dupa sase nasteri
ADVERTISEMENT

Cum arată Anca Serea în costum de baie, după ce a devenit mămică de șase ori. La 40 de ani, partenera de viață a lui Adi Sînă se poate lăuda cu niște forme impecabile.

Prezentatoarea de la Prima TV este foarte atentă atunci când cine vorba de copiii ei, de care se ocupă în cea mai mare parte a timpului. Bruneta nu uită să aibă grijă și de ea, dovada fiind aspectul fizic de invidiat.

ADVERTISEMENT

Cât de bine arată Anca Serea în costum de baie. Soția lui Adi Sînă are o siluetă impecabilă după șase nașteri

Uite cât de bine arată Anca Serea în costum de baie, la 40 de ani. Silueta soției lui Adi Sînă nu a fost afectată de cele șase nașteri, așa cum se poate vedea în imaginile postate de vedetă.

Anca Serea s-a distrat la piscină, alături de copiii ei, și a făcut senzație într-un costum de baie dintr-o singură piesă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă și-a scos în evidență picioarele lungi, dar și decolteul generos. Nu este prima dată când prezentatoarea TV apare îmbrăcată atât de sumar. Silueta ei impecabilă îi permite să-și pună formele în evidență cu orice ocazie.

Anca Serea arată fabulos în costum de baie
Anca Serea arată fabulos în costum de baie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ce probleme de sănătate are Anca Serea

La începutul anului, Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta suferă de anemie severă, o afecțiune pe care o are încă din tinerețe, înainte să se nască David.

ADVERTISEMENT

Faptul că a născut de șase ori i-a agravat anemia cu care se confruntă încă de la 19 ani și a fost nevoită să facă mai multe tratamente în timp ce era însărcinată.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

ADVERTISEMENT

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat”, a declarat Anca Serea pentru Ok! Magazine.

Cu puțin timp în urmă, au apărut zvonuri potrivit cărora soția lui Adi Sînă ar fi însărcinată cu al șaptelea copil. Bruneta a negat aceste speculații și le-a spus fanilor că nu are cum să aibă un copil în perioada următoare, din cauza stării ei de sănătate.

Anca Serea este mamă a șase copii. David și Sarah sunt copiii din mariajul cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010. Ceilalți patru copii sunt din mariajul cu Adi Sînă, cei doi fiind căsătoriți de șase ani.

ADVERTISEMENT
Tags: