Life

Cât de bine arată Anca Țurcașiu la 51 de ani. Artista a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă

Anca Țurcașiu arată foarte bine la 51 de ani și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Vedeta a lămurit și misterul operațiilor estetice.
12.07.2021 | 19:19
Cat de bine arata Anca Turcasiu la 51 de ani Artista a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma
Cât de bine arată Anca Țurcașiu la 51 de ani. Artista a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu arată foarte bine la 51 de ani, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva actrița a apelat la bisturiu. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a se menține atât de tânără.

La un an de când a divorțat, Anca Țurcașiu arată foarte bine, iar aspectul fizic nu-i trădează deloc vârsta, ba chiar din contră. Iată ce face actrița pentru a arăta atât de bine.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a decis să le închidă gurile celor care o acuză că și-ar fi făcut intervenții estetice.

Cât de bine arată Anca Țurcașiu la 51 de ani. Artista a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă

La 51 de ani, Anca Țurcașiu a reușit să „păcălească” timpul. Artista poate concura cu ușurință cu femeile cu cel puțin 20 de ani mai tinere. Fanii s-au întrebat de mai multe ori dacă frumusețea ei este naturală.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a lămurit misterul operațiilor estetice și a dezvăluit dacă a apelat sau nu la ajutorul medicului estetician. Vedeta a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină în formă la această vârstă.

Artista i-a invitat pe internauți să pună laolaltă fotografii cu ea de când era mai tânără și să răspundă singuri la această întrebare, semn că nu are operații estetice, ci doar schimbări de look.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că multe femei din România apelează la retușuri care le fac să pară altcineva, dar nu a dat de înțeles că și ea ar face acest lucru.

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice, mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său.

ADVERTISEMENT

(…) Da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr. Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată.

Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană”, a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, superbă la 51 de ani. Sursa foto: Facebook

Vedeta a mai spus că nu are de gând să răspundă la comentariile răutăcioase din mediul online. Aceasta nu vrea să dea socoteală nimănui și nici să provoace diverse discuții.

Anul trecut, Anca Țurcașiu a trecut printr-un moment dificil din viața ei. Artista a divorțat de medicul Cristian Georgescu în 2020, însă a reușit să treacă peste această perioadă.

ADVERTISEMENT