ADVERTISEMENT
Life

Cât de bine arată Cristina Șișcanu în costum de baie! Nevasta lui Mădălin Ionescu, apariție de senzație la plajă în Italia

Cristina Șișcanu și-a etalat formele perfecte pe o plaja din Italia, acolo unde se află în vacanță cu familia ei!
Autor: Dan Suta | 21.07.2021 | 12:31
Cât de bine arată Cristina Șișcanu în costum de baie! Nevasta lui Mădălin Ionescu, apariție de senzație la plajă în Italia
Cristina Șișcanu, fotografiată pe Covsta de Azur, înainte de escapada din Italia. Foto: Instagram

Cristina Șișcanu petrece momente de vis alături de Mădălin Ionescu în Italia. Vedeta de la Antena Stars a publicat imagini cu ea în costum de baie uimind suflarea masculină.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și jurnalistul se bucură de peisajele fascinante din Portofino. Cei doi îi țin la curent pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare în legătură cu activitățile lor.

Au postat câteva imagini din locurile pe care le-au vizitat. Imaginea care a stârnit cel mai mare interes a fost cea cu Cristina Șișcanu în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, la mare cu Mădălin Ionescu, în Italia

Poza pe care vedeta a urcat-o pe Instagram a strâns peste 3.500 de aprecieri în doar câteva ore și o mulțime de comentarii.

Șatena a optat pentru un costum de baie din două piese, unul care îi pune în evidență formele. Cu ochelarii de soare la bord și o atitudine relaxantă de vacanță, Cristina este toată un zâmbet în imaginile din mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat și câteva filmulețe la secțiunea Story, chiar de pe plajă. Ce a surprins-o foarte tare pe Cristina, dar și pe soțul ei, a fost o scenă dintr-un restaurant din Rapallo.

Cei doi au dat nas în nas cu un robot care îi servea pe clienții respectivului local. Imaginea i-a bulversat pe prezentatorii de televiziune, în timp ce fetița celor doi era extrem de încântată de apariția din restaurant.

ADVERTISEMENT
cristina șișcanu
Cristina Șișcanu și-a etalat trupul perfect pe o plajă din Italia. Foto: Instagram

Cei doi s-au întâlnit cu un robot într-un restaurant

„No comment”, a scris Cristina Șișcanu la videoclipul cu robotul ospătar. Cuplul nu este la prima lor vacanță din acest an. În urmă cu câteva luni, Mădălin și Cristina s-au bucurat de o altă binemeritată vacanță în Turcia.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, serviți de roboți într-un restaurant din orașul italian unde s-au dus în vacanță. Foto: Instagram

Anul pandemiei a fost unul plin de provocări pentru ei. Cristina și Mădălin au avut parte de tot felul de proiecte în televiziune. Amândoi lucrează în continuare în media.

ADVERTISEMENT

Mădălin este prezentator la postul de televiziune Metropola TV, unde abordează subiectele actualității într-un talk show transmis seara. Cristina este una dintre vedetele de la Antena Stars în cadrul reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici”.

Moldoveanca este colegă de reality-show cu Roxana Vașniuc, Elena Ionescu ex-Mandinga, Sânziana Buruiană și Oana Roman. În cadrul acestui show, celebrele mămici sunt filmate aproape non-stop alături de copiii lor.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!