Life

Cât de bine arată Diana Munteanu la 41 de ani. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și și-a pus fanii pe jar

29.09.2020 | 19:30
Cat de bine arata Diana Munteanu la 41 de ani Vedeta sa fotografiat in costum de baie si sia pus fanii pe jar
Cum arată Diana Munteanu la 41 de ani. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie! Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Diana Munteanu este foarte norocoasă pentru vârsta ei! Vedeta are 41 de ani și se poate lăuda cu o siluetă perfectă. Fotografiile cu ea în costum de baie au provocat imediat reacții ale fanilor.

Diana Munteanu a ales să-și pună corpul tonifiat în evidență cu ajutorul costumului de baie. Potrivit spynews.ro, vedeta este mândră de formele ei și le arată tuturor pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea fostei emisiuni “Prietenii de la 11” se poate lăuda cu un corp demn de invidiat și nu are niciun fel de inhibiție în a se fotografia pe plajă în costume de baie care să o avantajeze.

Cum arată Diana Munteanu la 41 de ani, în costum de baie

Schimbările în stilul de viață al Dianei Munteanu se observă și în aspectul fizic al acesteia. Vedeta face sport regulat și ține o dietă sănătoasă. Trupul ei subțire nu are nici măcar o urmă de grăsime sau de celulită.

ADVERTISEMENT

Diana a postat pe Instagram fotografii în care își pune în evidență trupul bronzat perfect, iar fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Frumoasa vedetă apare într-un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidență trupul impecabil. Imaginea are un decor de poveste, chiar pe o plajă, cu marea în spate.

ADVERTISEMENT

Iată fotografia care i-a pus pe jar pe admiratorii fostei prezentatoare.

Diana Munteanu
Diana Munteanu, trup impecabil la 41 de ani! Sursa foto: spynews.ro

Fanii vedetei au reacționat imediat la postare și i-au transmis zeci de complimente. “Ce perfecțiune”,

“Adooor!!! Ești modelul meu în viață. Mă uit la tine și îmi doresc ca după ce voi da viață unui copil să reușesc ca și tine, să mă mențin într-o condiție fizică, atât de îmbucurătoare ca a ta, ești clar un exemplu bun de urmat, te felicit!”,

ADVERTISEMENT

“Sirenă la mal, fermecătoare” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit fotografia blondinei.

Au existat și fani nemulțumiți de faptul că Diana Munteanu a slăbit prea mult. Internauții nu au ezitat să-și expună părerile în secțiunea de comentarii.

“Prea slabă, mănâncă ceva”, “Ai cam exagerat cu slăbitul,  fată”, sunt doar câteva dintre nemulțumirile fanilor care s-au legat de trupul ei.

Mai mult, fanii au suspectat recent că vedeta suferă de anorexie din cauza siluetei mult prea subțiri, însă nu a luat în seamă vorbele răutăcioase.

Diana Munteanu a susținut de mai multe ori că se simte perfect în propria piele și că nu contează aceste comentarii ale fanilor.

ADVERTISEMENT