Life

Cât de bine arată Feli Donose de când a devenit mamă. Uite cât a slăbit după aproape 2 ani de când a născut – Foto

15.07.2020 | 11:13
Cat de bine arata Feli Donose de cand a devenit mama Uite cat a slabit dupa aproape 2 ani de cand a nascut  Foto
ADVERTISEMENT

Feli Donose este în culmea fericirii de când a devenit mamă și se pare că viața de familie îi priește artistei, chiar dacă este tot mai ocupată cu educația fiicei sale.

Cântăreața arată foarte bine de când a născut, iar micuța, care urmează să facă 2 ni în noiembrie, este de-o frumusețe răpitoare.

ADVERTISEMENT

Fanii au conchis, iar artista a slăbit considerabil, iar a imaginea cu Nora Luna a primit mii de like-uri.

Feli Donose, într-o formă de zile mari

Deși în trecut a avut probleme cu greutatea, cântăreața a slăbit, iar după asta a rămas însărcinată. Feli a avut grijă de silueta ei și în timpul sarcinii, iar acum, la aproape doi ani de când a născut, artista se poate lăuda cu mai multe kilograme în minus.

ADVERTISEMENT

„ Soarele și Luna”, a scris Feli în dreptul imaginii în care apare alături de fiica ei. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă din in alb, Feli arată foarte bine, semn că și-a revenit destul de repede după naștere.

 

View this post on Instagram

 

Soarele si Luna. ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste #noralunamea #comoaraluimama #teiubescdintotdeauna #soarelesiluna

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on

„ Să nu îi fie de deochi, a crescut mare Lunita”, „ Ce frumoasă este”, „ Ce drăguțe, fiți inecuvântate!”, i-au scris admiratorii artistei. Ce-i drept, cele mai multe comentarii au fost pentru Nora Luna, care este o fetiță cu părul blond și ochii albaștri.

ADVERTISEMENT

Pentur imaginea postată pe Instagram, Feli Donose a primit aproape 50 de mii de like-uri de a fanii ei. Ea este urmărită pe rețeaua de socializare de peste 500 de mii de oameni care îi ascultă muzica.

Celebră după show-ul Vocea României

Felicia Donose este cunoscută drept Fely sau Feli și a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Vocea României, de la Pro TV, în 2012. Are 34 de nai și este originară din Sebeș. Când a apărut la tv pima dată, Feli arăta complet diferit față cum arată în prezent. În 2017, tânăra artistă și-a micșorat stomacul și a slăbit 30 de kg.

ADVERTISEMENT

Ea a colaborat cu mulți artiști de la noi, printre care și Smiley, iar într-unul dintre clipurile sale a apărut și Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT