Life

Cât de bine arată fiica lui Virgil Ianțu! Zici că-i fotomodel!

04.10.2020 | 22:57
Cat de bine arata fiica lui Virgil Iantu Zici cai fotomodel
Cât de bine arată fiica lui Virgil Ianțu! Zici că-i fotomodel! Sursa foto: virginradio.ro
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu este un tată mândru și are destule motive să se simtă așa! Prezentatorul TV are o fiică extrem de frumoasă care la 15 ani face furori în mediul online.

Jasmina este fermecătoare încă din copilărie, iar tatăl ei știe acest lucru și o răsfață în toate modurile posibile, așa cum relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Frumusețea Jasminei este neobișnuită și are trăsături perfecte, ca un adevărat fotomodel. În ceea ce privește viitorul, adolescenta își dorește să ajungă designer.

Cât de bine arată fata lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a postat un mesaj pe contul de Facebook atunci când fiica lui a împlinit 15 ani, unde i-a adus numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Jasmina a fost binecuvântată cu o frumusețe nemaivăzută și naturală, iar în viitor ar vrea să fie designer. Din moment ce are trăsături potrivite pentru așa ceva, Jasmina a fost model pentru noua colecție de hanorace cu mesaj a Andreei Raicu.

Ea și tatăl ei sunt în relații bune și s-au cunoscut pe platourile de filmare de la PrimaTV, atunci când amândoi lucrau acolo. Vedeta își lansează noua colecție și a colaborat cu Jasmina Ianțu pentru prezentarea acesteia.

ADVERTISEMENT

Andreea a declarat că nu s-ar fi așteptat niciodată că va renunța la aparițiile pe sticlă ca să aibă propria afacere de haine. Întotdeauna a îndrăgit-o pe Jasmina și este convinsă că vor face echipă bună. Fosta prezentatoare are de spus numai cuvinte frumoase despre fiica fostului ei coleg de emisiune.

“E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a spus Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT

Jasmina a declarat că este foarte încântată de colaborarea cu Andreea Raicu și că îi plac foarte mult hanoracele, iar garderoba ei este plină de ele. O experiență ca aceasta i se potrivește tinerei ca o mănușă.

Jasmina Ianțu
Jasmina Ianțu. Sursa foto: ciao.ro

Tânăra este de acord cu faptul că frumusețea vine din interior și nu cu ajutorul filtrelor de pe Instagram. Hanoracele au mesaje foarte inspiraționale pentru tineri și speră ca aceștia să fie conștienți că frumusețea nu este doar exterioară.

“Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii.

Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta”, a spus frumoasa adolescentă despre colaborarea cu Andreea Raicu.

Virgil Ianțu, infectat cu noul coronavirus

Virgil Ianțu a fost diagnosticat cu noul coronavirus și i-a asigurat pe urmăritori că are o formă ușoară a bolii, însă este internat la spital. Deși a ținut cont de regulile de protecție, virusul nu l-a ocolit.

Prezentatorul TV i-a sfătuit pe români să se protejeze în continuare și să nu neglijeze purtatul corespunzător al măștii și regulile de igienă, care trebuie respectate cu strictețe.

 

ADVERTISEMENT