Life

Cât de bine arată Georgiana Lobonț în costum de baie. Artista este mama a doi copii

09.09.2020 | 13:39
Cat de bine arata Georgiana Lobont in costum de baie Artista este mama a doi copii
Cât de bine arată Georgiana Lobonț în costum de baie. Artista este mama a doi copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară. Artista în vârstă de 26 de ani este mama a doi copii, însă cu toate acestea arată demențial în costum de baie, sarcinile nelăsându-și amprenta asupra corpului ei.

„Prințesa muzicii populare din Ardeal” este într-o formă fizică de invidiat. Deși nu postează pe rețelele de socializare imagini în care să apară în ținute provocatoare, iată că de Sfânta Maria Mică a publicat o fotografie în care poate fi văzută la piscină.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg de culoare roșu, cântăreața se poate mândri cu un trup tras prin inel, fără celulită sau vergeturi aflate la vedere. Georgiana Lobonț se menține în formă maximă și datorită celor doi copii după care aleargă toată ziua.

Georgiana Lobonț, în costum de baie la piscină. Imagine de senzație

Interpreta de muzică populară nu este numai frumoasă, ci are și o carieră de succes. Artista și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 4 ani, talentul fiind moștenit chiar din familie. Tatăl vedetei a fost dansator la „Ciocârlia” în București, în timp ce mătușa vedetei este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț se poate declara împlinită pe toate planurile. Cântăreața de muzică populară are cariera la care a visat de mică și o familie frumoasă alături de Rareș Ciciovan. Cei doi sunt împreună peste tot, bărbatul fiind chiar impresarul artistei.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, în casa sa domnind liniștea și înțelegerea. Îndrăgita artistă din zona Ardealului este mama mândră a doi copii mici, Eduard- Nicholas (2 ani) și Irina- Maria (1 an), comorile pentru care cântăreața muncește pentru a le oferi un viitor luminos.

ADVERTISEMENT
Georgiana Lobonț, în costum de baie, la piscină
Georgiana Lobonț, în costum de baie, la piscină. Sursa foto: Instagram.com

Georgiana Lobonț adoră să scrie versuri pentru melodiile sale

Mândră că provine dintr-o familie de artiști Georgiana Lobonț a vorbit în urmă cu ceva timp despre primii pași în industria muzicală. Și-a lansat primul album după mulți ani de muncă, însă așteptarea a meritat pentru că piesele sale sunt ascultate de oameni la diferite ocazii.

„Mi-am mai scris și eu versurile, dar mai mult eu sunt cu ideile pieselor. La versuri colaborez foarte bine cu o doamnă pe nume Maria Anuța din județul Bistrița Năsăud. Dânsa se apropie cel mai mult de ceea ce vreau eu să spun prin cântec.

ADVERTISEMENT

Ce mă pasionează și am descoperit asta recent, lucrând la noul album, este că îmi creez eu singură liniile melodice. Sunt foarte bucuroasă de acest lucru, deoarece eu simt mult mai profund decât oricine altcineva ceea ce aș vrea să cânt, iar asta mă face să pot transmite tot ce simt.

În cântecele mele noi se regăsesc foarte bine stările mele; pot să compun cel mai bine când sunt singură, doar eu cu gândurile mele”, a mărturisit artista într-un interviu pentru cluju.ro.

ADVERTISEMENT