Life

Malvina Cservenschi, fosta prezentatoare TVR, face furori pe Instagram în costum de baie

01.09.2020 | 13:44
Malvina Cservenschi fosta prezentatoare TVR face furori pe Instagram in costum de baie
Malvina Cservenschi se bucură de soare în Insula Creta
ADVERTISEMENT

Malvina Cservenschi se bucură de o vacanță de câteva zile în Insula Creta, unde s-a fotografiat și în costum de baie nude, care i-a pus în evidență corpul bine lucrat.

Fosta prezentatoare TVR afișează o siluetă de invidiat, iar de când a renunțat la televiziune și s-a focusat pe afacerea proprie are din ce în ce mai fericită.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au trimis zeci de mesaje și sute de aprecieri la fotografiile în care apare la plajă.

Malvina Cservenschi, senzuală pe Instagram

Vedeta nu-și promovează doar colecția de bijuterii pe rețelele de socializare, ci și locurile în care ajunge în vacanță, iar plecările peste hotare se numără printre favoritele fostei prezentatoare de la TVR.

„ E rumoasă ca un vis, superbă, perfectă”, „ Ce picioare lungi. Superbă.”, ” Minunată.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care admiratorii i le-au lăsat Malvinei pe Instagram.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

🧿

A post shared by MALVINA CSERVENSCHI (@malvinacservenschi) on

Deși a renunțat de ceva timp la meseria de prezentatoare, Malvina este intens urmărită pe rețelele de socializare de cei care i-au fost telespectatori fideli. În momentul în care a fost chemată la televiziunea publică, vedeta tv se afla în New York, unde locuia cu părinții ei.

Fosta moderatoare TVR a prezentat, de-a lungul timpului, Telejurnalul de ora 12.00, de pe TVR 2, şi ştiri Info+, la TVR INFO. Deși este foarte frumoasă și are un chip armonios, ea este de părere a arăta bine nu înseamnă totul.

ADVERTISEMENT

„ Frumuseţea fizică nu e de ignorat în cariera nimănui, şi nu o spun doar eu, ci şi sondajele. Desigur, acest dar m-a ajutat, însă mai cu seamă mi-a folosit ce am cultivat pe lângă. A avea doar un fizic plăcut nu înseamnă că ai tot. E nevoie de un spirit frumos şi de multă minte, pentru că ce ai în cap e cea mai mare bogăţie. Nu doresc să lupt cu stereotipurile, nu cred că e nevoie să demonstrez nimănui că sunt mult mai mult decât un trup plăcut. Las să transpară cine sunt din ceea ce fac. Îmi place să-mi văd de munca mea, să o fac cât mai bine cu putinţă. Dacă oamenilor le place să catalogheze, să judece, să eticheteze, asta e problema lor.”, spunea Malvina, într-un interviu pentru adevărul.ro.

Tags: