Life

Cât de bine arată Romanița Iovan la 56 de ani. Cum se menține în formă cu un stil de viață sănătos

06.04.2021 | 15:49
Cat de bine arata Romanita Iovan la 56 de ani Cum se mentine in forma cu un stil de viata sanatos
Cât de bine arată Romanița Iovan la 56 de ani. Cum se menține în formă cu un stil de viață sănătos. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a ajuns la vârsta de 56 de ani, fostul fotomodelul mărturisind cum reușește să se mențină în formă. Vedeta are un stil de viață sănătos, meniul său fiind realizat în mare parte din fructe, legume și carne slabă. 

Creatoarea de modă reușește să aibă un program cât se poate de normal, fără vicii sau excese. De altfel, nu consumă băuturi alcoolice și nici nu fumează, lucru care o ajută să aibă un ten sănătos și luminos chiar dacă a trecut de mult de prima tinerețe.

ADVERTISEMENT

Vedeta are câteva ritualuri de la care nu se abate nicio zi, mărturisind totul foarte deschis. În plus, Romanița Iovan nu uită de sport, în felul acesta menținându-se suplă, plină de energie și cu forme demne de o femeie la vârsta de 30 de ani.

Romanița Iovan, în formă maximă. Ce dietă are creatoarea de modă

„Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus. Mănânc mai mult legume, fructe și pește. 

ADVERTISEMENT

Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri și nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineața din semințe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceșcuțe. Nu beau alcool și nu fumez, dar cafeaua o ador.

ADVERTISEMENT

Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriță de argint și busuioc proaspăt și lași așa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are și el un rol.

E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 și făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciții cu mâinile și câteva cu picioarele și nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!”, a dezvăluit Romanița Iovan, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Adrian Iovan nu se sfiește să apară în haine mulate sau în costume de baie. Designerul știe cum să se pună în valoare, demonstrând la fiecare apariție că vârsta din buletin este doar un număr pentru ea, nicidecum o stare de spirit.

Romanița Iovan consideră că bătrânețea vine abia după vârsta de 80 de ani, acesta fiind și motivul pentru care a prins gustul unui stil de viață sănătos. Femeia de afaceri nu-și arată deloc anii și este mai strălucitoare ca niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: