Life

Cât de bine poate să arate Amalia Ștefania! Uite cum s-a transformat în doar un an de când a părăsit Neatza

31.08.2020 | 14:36
Cat de bine poate sa arate Amalia Stefania Uite cum sa transformat in doar un an de cand a parasit Neatza
Amalia Ștefania trăiește o poveste de dragoste cu un pilot
ADVERTISEMENT

Amalia Ștefania Țircă a plecat de la Neatza în urmă cu un an, pentru o carieră în aviație, după cum și colegul ei Dani a dezvăluit în direct, în anunțul despărțirii de colega lor, după 6 ani de muncă în echipă.

De când a părăsit lumea showbiz-ului, tânăra se află într-o formă de zile mari, ba chiar putem spune că pare fericită și împăcată cu noua ei viașă, iar drept dovadă stau imaginile de la piscină în care apare în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Ea este foarte activă pe rețeaua de socializare, unde postează, așa cum o făcea pe vremea când făcea parte din echipa de matinali a Antenei 1, imagini din viața ei privată.

Amalia Ștefania, ex Neatza, siluetă de vis la piscină

Trecută printr-o despărțire cu Cici de la Sistem, Amalia Ștefania Țircă zâmbește din nou, ba chiar arată că este o femeie puternică și mereu a știut să o ia de la capăt. În urmă cu șapte ani pășea pentru prima dată într-un platou de televiziune în postura de prezentatoare, după o carieră în muzică, iar de un an se află la bordul unei nave pe post de stewardesă.

ADVERTISEMENT

Într-un costum de baie negru, tânăra Amalia Ștefania, ex Neatza, a făcut furori, căci arată foarte bine, deși este mămica unui băiețel de 5 ani. Ea se distrează de pomină alături de băiatul ei, dar și de iubitul ei, care este de profesie pilot.

Are un copil cu Cici, ex component al trupei Sistem și fost senator

În 2017, după patru ani de relație, fostul senator Ciprian Rogojan, ex component al trupei Sistem, s-a despărțit de iubita lui împreună cu care are un copil. Imediat după separare, politicianul a făcut declarații pe marginea subiectului. „ Amalia face parte din trecut, prezent şi viitor. Ea este cea mai specială femeie din viaţa mea, cea care mi-a dăruit un copil și, în acțiunea noastră, nu a încercat nimeni sa obțină custodia exclusivă a copilului ci aprobarea unui plan. Eu şi mama copilului meu, Amalia, nu am fost niciodată căsătoriţi, prin urmare nu a existat niciun ”divorţ”. Nu vreau ca el, când va creşte, să afle de pe internet lucruri neadevărate despre părinţii lui”, a declarat în exclusivitate Ciprian Rogojan, pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Cici făcea partea din trupa Sistem, iar Amalia din trupa Blaxy Girls.