Life

Cât de bine poate să arate Andreea Raicu fără machiaj!

17.09.2020 | 18:54
Cat de bine poate sa arate Andreea Raicu fara machiaj
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu este una dintre puținele vedete autohtone care încurajează aparițiile publice fără niciun pic de machiaj. Bruneta a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, dar continuă să-și țină fanii la curent pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu ea naturală.

Fosta prezentatoare de la Prima TV apare extrem de des fără make-up, dovada fiind chiar fotografiile pe care le publică în mediul online. Aparițiile sale fără tone de fond de ten, rujuri stridente și farduri colorate sunt apreciate de fani care o răsplătesc cu sute de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu are nicio problemă în a ieși din casă fără machiaj. Andreea Raicu arată la fel de frumoasă ca atunci când apelează la make-up profesionist, naturalețea ei fiind dată de luminozitatea ochilor, conturul buzelor și mai ales, forma feței.

Andreea Raicu, fără machiaj. Cum arată vedeta complet naturală

Recent, fosta iubită a lui Tudor Chirilă s-a fotografiat în timp ce face yoga, într-o ținută sport decent, cu un șirag de perle la gât și bineînțeles fără machiaj. În dreptul imaginii vedeta vorbește despre importanța respirației, lucru pe care l-a învățat la un curs de 21 de zile, în India.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu are 42 de ani, dar vârsta este doar un număr pentru ea. Frumoasa brunetă continuă să fie tânără și frumoasă și asta datorită tratamentelor de înfrumusețare la care apelează.

În plus, vedeta a dezvăluit că tenul său luminos nu se datorează numai cremelor pe care le folosește zilnic, ci mai ales hidratării, declarând că bea foarte multă apă.

ADVERTISEMENT
Andreea Raicu în timp ce face yoga
Andreea Raicu în timp ce face yoga, fără strop de machiaj. Sursa foto: Instagram.com

„Dimineața  spăl cu apă termală de la frigider. În perioada rece folosesc creme de corp mult mai grase. Beau cel puțin 2 litri și jumătate pe zi și iau în fiecare zi un gram de Vitamina C.

Femeile echilibrate reușesc  îmbătrânească într-un mod foarte frumos. Echilibrul interior este cel mai importantEști mult mai împăcat cu tine. Am grijă de mine și de sufletul meu.

ADVERTISEMENT

Mulți oameni  întreabă ce crema folosesc, nu are nicio legătură ce creme folosesc dacă nu te hidratezi cum trebuie, nu mănânci cum trebuie și nu ai ajuns la un echilibru cu tine”, scria Andreea Raicu pe blogul personal în urmă cu ceva timp, scrie ciao.ro.

ADVERTISEMENT