Life

Cât de bine poate să arate cântăreața Stana Izbașa la 51 de ani. Artista atrage și azi privirile bărbaților – FOTO

20.06.2020 | 10:28
Cat de bine poate sa arate cantareata Stana Izbasa la 51 de ani Artista atrage si azi privirile barbatilor  FOTO
Stana Izbașa se numără printre cele mai apreciate artiste de muzică populară
ADVERTISEMENT

Stana Izbașa se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Pe lângă talentul său muzical, artista se poate lăuda și cu o frumusețe răpitoare.

Chiar și la cei 51 de ani, ”Steaua Banatului”, așa cum mai este numită, arată impecabil.

Ea apare îmbrăcată la petreceri doar în costume populare, însă trăsăturile armonioase o scot în evidență chiar și acum.

ADVERTISEMENT

Stana Izbașa, condamnată cu suspendare

Cântăreața a fost condamnată în 2006 la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a dat 3500 de dolari pentru a obține o diplomă de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane, însă fără ca artista să fi participat la cursuri.

“ Afacerea spăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane (județul Caraș-Severin) a fost soluționată definitiv, după ce Înalță Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupție instumentat de fostul PNA.

ADVERTISEMENT

Magistrații instanței supreme au admis în întregime recursul procurorilor Anticorupție din Timișoara, astfel că renumita cântăreață de folclor Stâna Izbasă s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, de doi ani și șase luni pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.”, scria Romania Libera.

O altă controversă în care a fost implicată a fost scandalul cu un om de afaceri. Stana Izbașa l-a dat în judecată pe bărbat, după ce acesta nu a respectat clauzele într-un contract semnat de amândoi.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se numără printre cele mai apreciate cântăreață de la noi din țară, ea colaborând de-a lungul timpului cu Adrian Copilul Minune, Puiu Codreanu, Petrică Nicoară Sârbu, Nicu Paleru şi Alin Olaru.

Chiar și acum, Stana Izbașa are admiratori înfocați. “ Felicitări, zâna zânelor și frumoasa frumoaselor, îngerul îngerilor. Stana Izbașa,  ești cea mai tare și frumoasă artistă, cea mai minunată, mereu cu un zâmbet minunat mereu tânără, emani numai fericire și clipe minunate celor din jurul tău chiar dacă poate de multe ori sufletul ți-e foarte trist, pentru noi veți fi nemuritoare, te voi asculta și din mormânt! Stimă,  respect, prețuire și toată considerația, ești un înger trimis pe pământ oamenilor să le încălzească sufletul și să le minuneze viața!”, a scris un admirator al Stânei Izbaşa.

ADVERTISEMENT