Life

Cât de bine poate să arate soția lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru are un corp de top model – Foto

14.07.2020 | 10:17
Cat de bine poate sa arate sotia lui Vladimir Draghia Alice Cavaleru are un corp de top model  Foto
Cât de bine poate să arate soția lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru are un corp de top model - Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia este un bărbat norocos, căci are o familie la care mulți doar visează, în special o parteneră de viață alături de care face echipă bună.

Alice Cavaleru, cea care i-a devenit soție în 2018, într-un cadru romantic pe litoral, chiar după ce a revenit din Republica Dominicană, unde a filmat pentru Exatlon, show pe care l-a și câștigat.

ADVERTISEMENT

Soția lui Drăghia are un corp de manechin și în rarele imagini cu ea în costum de baie putem vedea cât de tonifiat este corpul ei.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, împătimiți ai sportului

Se vede cu ochiul liber că mai tânăra soție a ex-câștigătorului concursului Exatlon, de la Kanal D, este înnebunită după sport și îl practică ori de câte ori are ocazia.În iulie 2020, cei doi au fost pe litoralul românesc, unde s-au distrat de minune, au practicat sporturi nautice și au făcut plajă.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia este și el o fire sportivă, iar drept dovadă stau pătrățelele lor de pe abdomen. Actorul este fără doar și poate unul dintre cei mai doriți bărbați din România, iar asta pentru că se află într-o formă fizică foarte bună, însă este și pasionat de citit și are în palmares multe cărți devorate.

 

View this post on Instagram

 

ꜱᴜᴍᴍᴇʀ ᴍᴏᴏᴅ ᴏɴ ☀️

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru) on


Alice Cavaleru nu este o persoană mondenă și nu este văzută nici la evenimentele publice. Este însă foate activă pe rețelele de socializare, unde o vedem alături de Drăghia și fiica lor, Zora.  În anumite imagini de pe internet, soția lui Vladimir Drăghia apare în ținute care îi pun în evidență trupul bine lucrat și formele apetisante.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A avut grijă Zoriluț să îmi primesc în fiecare an cadoul cu o zi mai devreme. Ultimele mele trei zile de naștere au fost perfecte. 💫 Mulțumesc, tati de Zoriluț pentru pozele astea și pentru tot.❤️ Vouă, prietenilor din online, vă mulțumesc pentru urările de ziua Zorei. A fost o zi frumoasă ieri și datorită vouă.🙌 #happy29 #happyme #happybirthdaytome

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru) on

Alice Cavaleru are o viață liniștită alături de Vladimir Drăghia, însă ea a mai fost căsătorită cu un alt bărbat. În vârstă de 29 de ani, tânăra parteneră de viață a fostului câștigător Exatlon are un mariaj eșuat la activ cu Cocea Răzvan, pe care l-a dat și în judecată pentru partaj. Până la urmă, soția lui Drăghia a renunțat la proces, motivând că nu are bani să plătească taxa de timbru, însă, în realitate, cei doi foști soți au găsit, cel mai probabil, o rezolvare.

Cum a devenit celebru Drăghia?

Vladimir Roland Drăghia este actor, poet, dar și fost înotător de performanță. Prima dată a apărut în Narcisa Sălbatică, în 2006, de la Antena 1, apoi în Vocea Inimii, în 2012. Drăghia a câștigat Exatlon, de la Kanal D, iar premiul de 100.000 de euro a fost donat taberei MagiCamp, fapt confirmat și de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost prezentator al emisiunii Fan Arena, tot de la Kanal D. Vladimir Drăghia s-a căsătorit în 2018 cu Alice Cavaleru, după 4 ani de relație.

ADVERTISEMENT