Life

Cât de bine se înțeleg Smiley și Pavel Bartoș. Gestul emoționant făcut de iubitul Ginei Pistol pentru prietenul său

Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni de ani buni și se completează de minune. Știu cum să facă show și sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori din România.
01.12.2022 | 23:49
Cat de bine se inteleg Smiley si Pavel Bartos Gestul emotionant facut de iubitul Ginei Pistol pentru prietenul sau
Adevărul despre relația de prietenie dintre Pavel Bartoș și Smiley. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de bine se înțeleg cei doi în realitate? Relația lor e mai strânsă decât ar fi crezut oricine, iar dovada clară este chiar gestul făcut de Smiley.

Cum l-a surprins Smiley pe bunul său prieten, Pavel Bartoș

Iubitul Ginei Pistol a reușit să îl surprindă plăcut pe Pavel Bartoș în urmă cu ceva timp, iar actorul nu a uitat nici măcar acum acea zi, pe care și-o amintește cu emoție.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Smiley a preferat să își petreacă ziua de naștere în compania bunului său prieten, așa că a mers pe platourile de filmare ale filmului ”Ramon”.

Deși era singura lui zi liberă, a preferat să îi țină companie, iar asta a însemnat enorm pentru Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

“Mă înțeleg cu Smiley așa cum trebuie să se înțeleagă doi prieteni.

Vreau să vă zic că Smiley și-a rupt singura lui zi liberă, ziua lui de naștere, care a fost pe 27 iulie, și și-a dedicat-o acestui film (n.r – „Ramon”)”, a mărturisit recent, Pavel Bartoș, într-un interviu.

Actorul susține că filmarea a avut loc chiar de ziua de naștere a artistului, iar Smiley urma să se bucure de o zi liberă în care putea să facă tot ce își dorește, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cum și-a petrecut Smiley ziua de naștere

Se pare însă că acesta a ales să petreacă timpul cu el și cu alți colegi de pe platoul de filmare.

În tot acest timp, Gina Pistol nu a lipsit nici ea. Vedeta de la Antena 1 a fost prezentă alături de micuța Josephine, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant, povestește actorul.

ADVERTISEMENT

”Era Gina cu copilul alături de noi, și toți încercau să îl sărbătorească pe Smiley și toți, de acolo, le spuneau, mai stați un pic, mai avem un pic de filmat.”, a povestit emoționat Pavel Bartoș, în interviul acordat pentru click.ro.

Menționăm faptul că dincolo de prietenia pe care o au cei doi, Smiley și Pavel Bartoș au avut ocazia să petreacă timp și pe platourile de filmare.

Cei doi lucrează împreună în pelicula ”Ramon” și de asemenea, s-au ocupat și de prezentarea super show-ului ”Românii au talent”, amuzând publicul pe cinste cu atitudinea lor în fiecare ediție.

ADVERTISEMENT