News

Cât de bogat e Bogdan Urucu de la Survivor? Ce se ascunde în declarația de avere a polițistului concurent

01.05.2021 | 09:40
Cat de bogat e Bogdan Urucu de la Survivor Ce se ascunde in declaratia de avere a politistului concurent
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cât de bogat e Bogdan Urucu de la Survivor. Concret, vorbim despre primul polițist de la Survivor România, sezonul 2. Noul războinic a ajuns în Republica Dominicană cu planuri mari și vrea să câștige totul.

Interesant este că look-ul pe care l-a afișat Bogdan Urucu nuîl recomanda prea mult pentru meseria pe care o practică în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Acesta are părul lung, barbă și un corp acoperit cu tatuaje. Pe lângă toate acestea, Urucu deține și o avere destul de interesantă.

Cât de bogat e Bogdan Urucu de la Survivor România

Ajuns la 32 de ani, Bogdan Urucu face parte din generația nouă de polițiști. Acesta a încheiat studiile la Facultatea de Drept, însă pasiunea de o viață l-a urmărit mereu.

ADVERTISEMENT

Mare pasionat de motoare, noul războinic a făcut din lucrul acesta un țel în viață. Bogdan lucrează ca agent principal la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

De cele mai multe ori când iese pe teren, o face pe motocicletă. Mai întâi de toate a avut nevoie să-și depună declarația de avere.

ADVERTISEMENT

Acesta a transmis că deține un apartament de 70 mp împreună cu soția lui, în Ilfov. Casa a fost cumpărată în urmă cu şase ani de zile.

Dacă ne raportăm la capitolul automobile, atunci trebuie să știți că Urucu are Audi vechi de 9 ani și o motocicletă Yamaha fabricată în anul 1998.

ADVERTISEMENT

Și cam atât pentru că Bogdan nu mai deține pe numele lui alte terenuri, obiecte de valoare sau conturi bancare. Este însă liniștit – nu are nici credite la bancă.

De remarcat că în declarația de avere pe care este obligat să o depună anual, polițistul-războinic nu și-a făcut public salariul său și nici pe cel al soției sale.

Bogdan Urucu a practicat arte marțiale și box, dar are experiență și în fața camerelor. A apărut în mai multe clipuri filmate de  Inna, The Motans sau Andreea Bălan.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.

Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a declarat Bogdan Urucu înainte să intre la Survivor România 2021

ADVERTISEMENT