Life

Cât de bogat este Mugur Mihăescu, noul membru AUR. Subalternul lui George Simion, avere impresionantă

Mugur Mihăescu, noul membru al partidului AUR, are o avere impresionantă. Celebrul ”Garcea” obține bani din mai multe surse.
16.12.2022 | 00:26
Cat de bogat este Mugur Mihaescu noul membru AUR Subalternul lui George Simion avere impresionanta
Mugur Mihăescu s-a înscris de curând în AUR. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu, actorul cunoscut pentrul rolurile ”Garcea” și ”Leana” din seria ”Vacanța Mare”, este noul membru al partidului AUR. Actualul politician are o avere cu venituri consistente.

Ce avere are Mugur Mihăescu, noul membru al AUR

După ce a renunțat la actorie, Mugur Mihăescu a intrat în lumea afacerilor, din care obține bani frumoși. Acum, odată și cu implicarea în politică, aceștia se vor înmulți, fiind cumulați cu salariul de parlamentar, care ajunge la 18.720 lei brut, potrivit știrileprotv.ro

ADVERTISEMENT

Membrul AUR este proprietarul a două pub-uri în Capitală, mai exact, în Centrul Vechi, care sunt foarte frecventate de clienți, inclusiv de vedete.

Smiley si Mugur Mihaescu
Smiley, într-unul dintre pub-urile lui Mugur Mihaescu. Sursa foto: Gândul

 

În ce casă locuiește Mugur Mihăescu

Totodată, Mugur Mihăescu locuiește într-o vilă impozantă în nordul Bucureștiului, despre care se spune că are un dispozitiv care o ajută să se învârte după soare, pentru a avea permanent luminozitate.

ADVERTISEMENT

Ce mașină are noul membru al AUR

Nici la capitolul auto actorul nu stă prost. Ar conduce o mașină electrică și un scuter Vespa. Asta după ce în 2020 a fost surprins la volanul unui  Mercedes-Benz, în valoare de 80.000 de euro. În trecut, Mugur Mihăescu a condus și: un Porche Boxter, un Harley Davidson și un Lamborghini Gallardo.

De altfel, în urmă cu doi ani, membrul AUR a avut ocazia să reia rolurile ”Garcea” și ”Leana” în cadrul Revelionului 2021 de la TVR. Pentru activitatea sa, Mugur Mihăescu a primit o remunerație de 11.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu obișnuiește să pună bani deoparte. Ce câștiguri i-a adus ”Vacanța Mare”

Din banii pe care îi câștigă, politicianul pare că are grijă și să pună deoparte. Într-un interviu pentru emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, el a mărturisit acest lucru.

”Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte”, a declarat Mugur Mihăescu, care a dezvăluit și că din pelicula care l-a consacrat, ”Vacanța Mare”, a făcut zeci de mii de euro. Însă, i-ar fi risipit bucurându-se de faima de care avea parte, dar a și investit în mașini și case, conform spuselor lui.

ADVERTISEMENT

”Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?!

Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile!”, a mai precizat Mugur Mihăescu la Kanal D.

Zilele acestea, George Simion, co-președintele AUR, a anunțat la RTV că Mugur Mihăescu s-a alăturat formațiunii sale politice. În cadrul aceluiași post TV, fostul ”Garcea” a criticat atitudinea Austriei față de intrarea României în Schengen (s-a opus-n.r), dar și actuala clasă politică, pe care a acuzat-o că de ”33 de ani a vândut tot”.

ADVERTISEMENT