ADVERTISEMENT
Life

Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin: „Asta e averea pe care o consider importantă”

Autor: Cerasela Stafie | 22.04.2021 | 16:07
Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin: „Asta e averea pe care o consider importantă”
Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin: „Asta e averea pe care o consider importantă” Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a povestit cât de bogată este, de fapt. Vedeta a mai explicat și care este averea pe care o consideră cu adevărat importantă.

ADVERTISEMENT

Vedeta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, dar spune că e departe de a se considera un om bogat. Ea a precizat că, prin natura meseriei ei, are parte de anumite avantaje.

Andreea Marin a subliniat că deține tot ce are nevoie, pentru o viață normală, comodă. Acesta a subliniat că nu face excese și se consideră un om cumpătat.

ADVERTISEMENT

Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin: „Asta e averea pe care o consider importantă”

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă”, a spus prezentatoarea TV într-un interviu, pentru Canal 33.

„Nu o să mă vezi făcând exces de investiții în articole vestimentare”, subliniază vedeta. Ea a explicat că este mai cumpătată, dar admiră calitatea respectivelor produse, preferând, însă, să o facă de la distanță.

ADVERTISEMENT

„Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Când a început să scârțâie, atunci am schimbat-o. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani,” a explicat Andreea Marin.

Vedeta spune că a trecut prin momente foarte grele în viață, care i-au rămas în minte. Își amintește situația financiară grea din copilărie, după ce și-a pierdut mama.

ADVERTISEMENT

Nici debutul în televiziune nu i-a adus mari avantaje financiare: „am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic”.

„Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou,” a povestit ea cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!