Burleanu şi-a dezvăluit legătura cu Gigi Becali: “Aşa relaţionăm”

Luana Marinescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 12:35
Burleanu şi-a dezvăluit legătura cu Gigi Becali: “Aşa relaţionăm”

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu sunt în cele mai reci relaţii cu putinţă. Burleanu se mândrea chiar că, prin numirea lui Christoph Daum pe banca naţionalei, patronul celor de la FCSB nu mai avea niciun fel de influenţă pentru selecţionarea jucătorilor. 

“Ce relaţie să am? Noi mai mult cu domnul Argăseală…aşa relaţionăm. Aşa e normal, dânsul e în acte preşedinte. Nici nu ştiu dacă domnul Becali este în acte la echipă”, a spus Răzvan Burleanu la Pro-X. 

Gigi Becali a anunţat în repetate rânduri că îl va susţine pe Ionuţ Lupescu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal: “Avem o singură scăpare, noi, fotbalul românesc. Să-l votăm pe Lupescu! Dacă nu facem asta, înseamnă că suntem nebuni la cap”. 

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×