Life

Cât de disperat a fost Smiley să se împace cu Laura Cosoi. Adevăruri nespuse până acum: ”A luat 5 sticle de whisky”

Cum a încercat Smiley să reia relația cu Laura Cosoi. Amănunte necunoscute publicului despre separarea celor doi artiști.
26.05.2023 | 21:30
Cat de disperat a fost Smiley sa se impace cu Laura Cosoi Adevaruri nespuse pana acum A luat 5 sticle de whisky
Cum a încercat Smiley să reia relația cu Laura Cosoi. Amănunte necunoscute publicului despre separarea celor doi artiști. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de disperat a fost prezentatorul de la Românii au talent să se împace cu actrița cu care a format un cuplu timp de 5 ani. Adevăruri nespuse până acum. Ce a făcut artistul când a luat 5 sticle de whisky după separare.

Cum a încercat Smiley să reia relația cu Laura Cosoi. Amănunte necunoscute publicului despre separarea celor doi artiști

Smiley, pe numele său real Maria Andrei Tiberiu, a încercat să reia relația cu Laura Cosoi după ce au luat-o pe drumuri separate în 2012. Cântărețul și actrița s-au despărțit fără scandal, blondina simțindu-se de multe ori bărbatul din cuplu.

ADVERTISEMENT

La aproximativ 11 ani de când și-au spus adio au ieșit la iveală amănunte necunoscute publicului despre separarea celor doi. Bunica frumoasei artiste a povestit că vedeta de la Pro TV a regretat separarea și a vrut o împăcare care nu a mai venit.

„Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata!». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

ADVERTISEMENT

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!».

Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a spus bătrâna despre eșecul împăcării dintre Smiley și Laura Cosoi, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley și Laura Cosoi, despărțire după o relație de 5 ani

Smiley și Laura Cosoi au ajuns la despărțire după o relație de 5 ani. Cei doi au rămas prieteni buni, actrița lăsând de înțeles adesea că motivul separării a fost faptul că artistul nu avea deloc planuri de căsătorie.

Frumoasa blondină a susținut mereu că nu este creștinește să nu facă acest pas, mai ales că erau împreună de multă vreme. Decizia a cântărit greu pentru vedetă care prefera să pună pe primul plan cariera.

ADVERTISEMENT

„Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa”, a mai spus bunica Laurei Cosoi, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT