Life

Cât de frumoasă e fiica lui Emi Pian. Izabela seamănă perfect cu mama ei. Imagini rare cu fata liderului clanului Duduianu

05.08.2020 | 21:38
Cat de frumoasa e fiica lui Emi Pian Izabela seamana perfect cu mama ei Imagini rare cu fata liderului clanului Duduianu
Emi Pian a fost asasinat în noaptea de luni spre marți
ADVERTISEMENT

Temutul interlop Emi Pian a încetat din viață la doar 39 de ani, fiind ucis fără milă de un rival dintr-un alt clan.

Bărbatul a lăsat în urma sa o familie îndurerată și sute de prieteni care l-au cinstit la priveghi, cu toate că țara noastră se află în plină pandemie de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Printre rudele rămase în urmă, Pian a lăsat doi copii, o fată și un băiat de 20 de ani, care îi dăruiseră deja 3 nepoți.

Fiica lui Emi Pian, cea mai frumoasă vrăjitoare din România

Izabela Duduianu, fiica lui Emi, urma să se căsătorească în acest week-end, însă planurile i-au fost date peste cap de uciderea tatălui său.

ADVERTISEMENT

Fata seamănă perfect cu mama ei și se laudă pe Facebook cu faptul că este vrăjitoare, reușind să citească în cărțile de tarot și să dezlege farmece și blesteme, potrivit Antena 3.

Conform sursei citate, fata se laudă că „rezolvă orice problemă”, și se descrie pe pagina sa de Facebook drept „Astrologie- Izabela Mădălina, cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa”.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Emi Pian este vrăjitoare
Fiica lui Emi Pian este vrăjitoare

Rezolv orice problemă de la orice distanță! Să zicem că sunteţi un cuplu perfect, vă iubiţi, vă idolatrizaţi, v-a mers totul bine ani de-a rândul, aţi făcut totul împreună şi dintr-o dată apare o schimbare, o răceală unul de celălalt. Ajungeţi ca doi străini sub acelaşi acoperiş. Atunci încep semnalele de alarmă.

🔮🔮 deschidere de tarot gratuit ! Apelați la nr de telefon sau whattapp : 0784 742 771

Posted by Astrologie Izabela-Madalina on Monday, March 30, 2020

Persoanele care cred în aceste lucruri pot să-şi salveze căsnicia, cele care nu cred, până la urmă îşi dau seama. Dar e posibil ca asta să se întâmple prea târziu. Uneori pierzi persona iubita şi aceasta ajunge în mâinile celei care a făcut să vă despărţiţi şi e foarte greu să o mai aduci înapoi. Dându-ţi seama şi venind la vrăjitoarea de magie albă poţi să-l aduci înapoi”, a scris Izabela pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în Giulești de un rival dintr-un alt clan după un joc de barbut. Polițiștii vor stabili în ce condiții a fost omorât Pian.

ADVERTISEMENT
Tags: