Life

Cât de frumoasă este Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Fotografia de pe Instagram care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte

Cât de frumoasă este Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu! Ultima fotografie publicată de blondă pe Instagram a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.
09.07.2022 | 11:07
Cat de frumoasa este Alexandra Dinu fosta sotie a lui Adrian Mutu Fotografia de pe Instagram care a lasat pe toata lumea fara cuvinte
Alexandra Dinu arată senzațional și la 41 de ani. Iată ultima fotografie publicată de actriță. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu este de o frumusețe răpitoare. Ultima fotografie publicată pe Instagram de actriță a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Chiar dacă anii au trecut și peste frumoasa blondă, acest lucru nu pare să se vadă. Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format unul dintre cele mai iubite cupluri în anii 2000. Din căsnicia lor, care a ținut numai doi ani, rodul iubirii a fost Mario, acum în vârstă de 19 ani. Fosta jurată de la Românii au talent a dezvăluit că fiul lor a fost afectat de divorț.

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Mutu este la fel de încântătoare!

La 21 de ani de la căsătoria cu fotbalistul Adrian Mutu, fosta lui soție, Alexandra Dinu arată la fel de bine. Actrița, acum în vârstă de 41 de ani, face furori cu frumusețea ei pe rețelele de socializare. Ultima imagine publicată pe Instagram de blonda, care a fost în juriu la Românii au talent, a strâns numeroase aprecieri și i-a pus pe jar pe fanii ei. Alexandra s-a lăsat fotografiată într-o rochie neagră, sexy, despicată pe un picior.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu s-a căsătorit în 2001 cu fotbalistul Adrian Mutu. Mariajul lor a fost scurt. Cei doi au divorțat după doi ani. Chiar dacă relația lor nu a fost una de durată, ei au împreună un fiu pe nume Mario, în vârstă de 19 ani. Atât actrița, cât și celebrul fotbalist au fost mereu discreți cu privire la motivele despărțirii lor.

La momentul respectiv s-a spus că gelozia lui Adrian Mutu ar fi dus la divorț. Însă, apropiații fostei jurate de la Românii au talent sunt de părere că „Briliantul” ar fi făcut greșeli mari, că nu i-a fost fidel actriței.

ADVERTISEMENT

Mario Mutu, afectat de divorţul părinţilor săi

Alexandra Dinu a declarat că Mario a fost afectat de divorțul părinților lui.  Tânăra a vorbit sincer despre divorțul de Adrian Mutu și a mărturisit că a fost greu pentru ea să îl crească mai mult singură pe fiul lor.

Totuși, într-un interviu pentru publicația OK Magazine, fosta jurată Românii au talent a declarat că a fost mai bine pentru Mario să crească doar cu ea, decât într-o familie în care nu este înțelegere.

ADVERTISEMENT

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario”, a declarat fosta soție a lui Adrian Mutu.

Mutu, dator fiului său

La aproape 19 ani de la divorț, Adrian Mutu pare că încă mai datorează bani serioși Alexandrei Dinu și fiului lor, Mario, pensia alimentară stabilită de instanță, cu mulți ani în urmă, nefiind achitată în totalitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informațiile obținute de FANATIK, în exclusivitate, suma pe care ar datora-o Adrian Mutu fostei sale soții se ridică la peste 100.000 de euro. De aceea, Alexandra Dinu s-a adresat instanțelor competente și a cerut poprirea salariului Briliantului care face senzație în postura de antrenor al echipei de fotbal Rapid București.

Pe 8 aprilie, actrița a depus o cerere de validare a popririi veniturilor obținute de Adrian Mutu. Fosta soție a antrenorului luptă încă din 2016 să obțină pensia alimentară pentru Mario.

Conform legii, ea a apelat la serviciile unui birou de executor judecătoresc și, înarmată cu decizia definitivă care îi dă dreptul să-și recupereze sumele restante de la Briliant, a început ”asaltul” la banii antrenorului Rapidului.

ADVERTISEMENT