Life

Cât de frumoasă este fetița Alexandrei, câștigătoarea Puterea dragostei 3! Ea este refugiul vedetei după despărțirea de Codruț

Alexandra de la Puterea dragostei se refugiază în relația cu fetița ei după separarea de Codruț. 
28.09.2021 | 14:39
Cat de frumoasa este fetita Alexandrei castigatoarea Puterea dragostei 3 Ea este refugiul vedetei dupa despartirea de Codrut
Alexandra, câștigătoarea Puterea dragostei sezonul 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a postat noi imagini cu fetița ei, Beatrice. Fanii au remarcat cât de frumușică este prințesa în vârstă de doar 5 anișori.

Câștigătoarea sezonului trei al reality-show-ului de la Kanal D vrea să uite de Codruț, bărbatul cu care a început o relație în casa din Istanbul petrecând cât mai mult timp cu fata ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, unul dintre motivele pentru care cei doi nu mai sunt împreună este fix decizia Alexandrei de a se întoarce la Craiova, la cea mică. Codruț și-ar fi dorit, potrivit declarațiilor blondinei, ca ea să meargă cu el la Oradea după ce ea i-a propus să se mute împreună în Capitală.

Alexandra de la Puterea dragostei are acum tot timpul din lume pentru fetița ei

Codruț a refuzat Bucureștiul. I-ar fi spus Alexandrei că nu poate renunța la viața lui din Oradea, acolo unde sunt toți oamenii săi dragi.

ADVERTISEMENT

Alexandra a fost extrem de dezamăgită de decizia lui Codruț de a pune capăt relației. În cele din urmă, și-a dat seama că are cine să o facă fericită. Fetița ei este cea mai mare realizare pe care vedeta o are. Acum că nu mai e departe de ea, îi face toate poftele.

Micuța Beatrice a mai apărut în vlogurile fostei concurente de la Puterea dragostei. La un moment dat, fetița a reușit să o impresioneze pe mama ei cu o scrisoare care i-a emoționat și pe fani.

ADVERTISEMENT
alexandra puterea dragostei
Alexandra de la Puterea dragostei 3, împreună cu fiica ei. Foto: Instagram

Mesajul cu care micuța Beatrice a emoționat-o pe mama ei când era concurentă

„Mami e frumoasă și cu și fără machiaj. Mami e inima. E sufletul și viața mea.  O iubesc cel mai mult. Dacă doamne ferește ar ieși din casa Puterea dragostei eu nu m-aș mai uita. Mami, vreau să știi că eu una te susțin în orice decizie ai lua”, este mesajul cu care Beatrice i-a topit inima fostei iubite a lui Codruț când aceasta era concurentă la Puterea dragostei.

Alexandra a vorbit întotdeauna despre micuța ei în casa din Istanbul, după ce mai mulți concurenți au atacat-o spunând că o neglijează.

ADVERTISEMENT

Nu și-a dorit să o menționeze, însă a fost nevoită să se apere. Numele micuței a fost pronunțat de persoane care nu știau absolut nimic despre viața ei personală și ce sacrificii a făcut ca mamă.

 

 

ADVERTISEMENT