Life

Cât de frumoasă este fiica lui Codin Maticiuc, juratul Masked Singer de la Pro TV

09.11.2020 | 17:59
Cat de frumoasa este fiica lui Codin Maticiuc juratul Masked Singer de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este proaspăt intrat în carantină, după ce a contactat COVID-19. Juratul Masked Singer de la Pro tv revine pe rețelele de socializare cu un mesaj pozitiv, anume o imagine cu fiica sa, care este adorabilă și foarte frumoasă.

Regizorul și actorul de film a fost de-a lungul timpului ancorat în sute de proiecte și a încercat mai multe meserii, însă cea de tată i se potrivește cel mai bine, fiind dedicat sută la sută fiicei sale, Smaranda, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc s-a mândrit pe Instagram cu o imagine în care apare cu Smaranda, micuța care îi seamănă foarte bine. Ea este ființa care l-a schimbat complet pe „craiul de Dorobanți”. „A mea și numai a mea”, a scris juratul Pro tv pe rețeaua de socializare.

Coin Maticiuc și fiica sa, Smaranda
Coin Maticiuc și fiica sa, Smaranda

„Nicio clipă nu te-am lăsat singurică. Te-au cântărit, aveai 3.200 şi te-au lăsat într-un fel de pătuţ cu o lampă deasupra, să îţi ţină de cald. Am stat lângă tine şi ne-am privit. Ţi-am întins mâna şi m-ai apucat strâns de un deget. Să nu-mi dai drumul niciodată, fetiţa mea. Nici eu nu o voi face”, spunea Codin, la scurt timp după ce a venit pe lume micuța.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mai ştii că prima ta masă eu ţi-am dat-o. Nu ştiai să sugi de la sân sau poate doar nu ai reuşit. M-au învăţat să îţi dau un deget să-l sugi ca să deprinzi şi eu să-ţi torn pe lângă laptele strâns şi introdus într-o seringă. Am făcut întocmai şi a funcţionat. Am fost tare mândru. De mine, de tine, de noi. Aşa voi fi mereu, orice s-ar întâmpla”, scria, emoționat, Codin Maticiuc, după ce fiica sa, Smaranda, s-a născut, prin cezariană, la Miami.

Cunoscut pentru escapadele sale amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind cu majoritate personajelor publice de sex feminin, Codin Maticiuc s-a ocupat în egală măsură și de actele de caritate, luptând chiar să construiască o aripă a spitalului Fundeni din București. Cu ajutorul lui au fost realizate multe fapte bune. De altfel, Codin și familia lui dețin un orfelinat pentru copii de care are grijă încă de când era foarte mic.

ADVERTISEMENT