Life

Cât de frumoasă este soția lui Gabriel Cotabiță. Ce spune interpretul despre un posibil copil

Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu, după o căsnicie de șapte ani, se gândesc la un moștenitor. Cum se vede în postura de tată?
18.02.2023 | 12:28
Cat de frumoasa este sotia lui Gabriel Cotabita Ce spune interpretul despre un posibil copil
Cât de frumoasă este soția lui Gabriel Cotabiță. Ce spune interpretul despre un posibil copil. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Deși există o diferență de 27 de ai între ei, Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu au demonstrat că dragostea nu are vârstă! În 2016 s-au căsătorit, fiorii iubirii ținându-i uniți și, pe zi ce trece mai îndrăgostiți. Celebrul cântăreţ şi partenera lui i-au în calcul, de ce nu, să devenă părinți. Asta pentru că, frumoasa Alina nu are niciun copil, în timp ce, Gabriel este tatăl a trei fete, Eliza, Aela şi Milena.

Gabriel Cotabiță, tată alături de frumoasa lui soție, Alina Gabriela Munteanu

După un mariaj de 19 ani, nimeni nu mai credea că faimosul interpret, Gabriel Cotabiţă va mai ajunge la altar. Dar, minunea s-a petrecut în 2016, când el și Alina Gabriela Munteanu au decis să devină soţ şi soţie. Nici diferenţa de 27 de ani dintre ei nu le-a stat în cale și nici faptul că era celebrul, iar ea, o simplă fană.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut, și, cum era de așteptat frumoasa parteneră a artistului își dorește un moştenitor, asta pentru că, nu are niciun prunc, în timp ce el, după cum știm, este deja tatăl a trei fete.

Poarta e deschisă şi vedem cum dă Dumne­zeu. Dacă e să luăm în calcul ultimii doi ani şi perioada din prezent, clar nu. Trebuie să ajun­gem la o stabilitate, după aceea mai vedem”, declara Alina în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe acest subiect, Gabriel Cotabiţă a făcut mărturisiri inedite: ”Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. (…) Aş vrea să o văd mamă, dar nu din altă viaţă, adică după ce plec eu”.

”I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit”

Luând povestea de iubire de la început, cei doi s-au văzut pentru prima dată în 2010. Alina Cotabiţă rememorează prima întâlnire, spunând: ”Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit… Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert.

ADVERTISEMENT

Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat `La mulţi ani!`. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul `Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător`. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile”, a dezvăluit pentru OK! Magazine, frumoasa soție a lui Gabriel Cotabiță.

Alina Cotabiţă, față în față cu cele trei fiice din prima căsnicie

Gabriel Cotabiţă este tatăl a trei fiice: Eliza, Aela şi Milena, care sunt din aceeaşi generaţie cu soţia lui, au aproape aceeaşi vârstă. Din acest motiv, nu putem să nu ne întrebăm dacă relația dintre ele nu a fost ușor anevoiasă.

ADVERTISEMENT

Alina, însă, susține că nu a fost nicio secundă o problemă între ele, din contră: ”Cu Eliza m-am văzut constant pentru că ea locuia cu Gabi când l-am cunoscut eu. Pe Milena am văzut-o ceva mai rar, pentru că a stat în Italia o vreme. Iar cu fiica cea mare ne vedem tot rar, pentru că are doi copii şi stă în Ştefăneşti. Dar facem toate sărbătorile împreună”, puncta ea pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT