Life

Cât de frumoasă este soția lui Liviu Ciobotariu, noul antrenor de la FCSB. Motivul incredibil pentru care a rămas singură în luna de miere

Cum arată partenera lui Liviu Ciobotariu, actualul antrenor de la FCSB. De ce au avut o lună de miere scurtă, de numai câteva ore.
02.11.2022 | 11:57
Cat de frumoasa este sotia lui Liviu Ciobotariu noul antrenor de la FCSB Motivul incredibil pentru care a ramas singura in luna de miere
Cum arată partenera lui Liviu Ciobotariu, actualul antrenor de la FCSB. De ce au avut o lună de miere scurtă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de frumoasă este soţia noului antrenor de la FCSB. Motivul incredibil pentru care fostul internațional a plecat din luna de miere după numai câteva ore alături de partenera de viață.

Cum arată partenera lui Liviu Ciobotariu, actualul antrenor de la FCSB. De ce au avut o lună de miere scurtă

Liviu Ciobotariu este însurat din anul 1992 cu o frumoasă brunetă pe nume Carmen. Cei doi au fost cununați de cuplul format din Cosmin și Luminița Olăroiu, după eveniment având parte de o lună de miere foarte scurtă.

ADVERTISEMENT

Actualul antrenor de la FCSB, în vârstă de 51 de ani, a plecat a doua zi în cantonament, motiv pentru care nu a putut sta alături de proaspăta sa soție foarte mult. Partenera de viață a cunoscutului jucător de fotbal este o femeie de afaceri renumită în București.

Mai exact, Carmen Ciobotariu deține un salon de înfrumusețare în zona Piața Alba Iulia. Este o femeie discretă, care nu apare în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am căsătorit pe 3 iunie 1992. Evenimentul a fost într- o miercuri, iar a doua zi Liviu a plecat în cantonament. Deci luna noastră de miere a durat doar câteva ore”, a declarat în urmă cu ceva vreme soția lui Liviu Ciobotariu, scrie libertatea.ro.

Liviu Ciobotariu și soția sa, Carmen
Liviu Ciobotariu și soția sa, Carmen. Sursa foto: prosport / libertatea. Colaj: Fanatik

Cum s-au cunoscut Liviu și Carmen Ciobotariu

Carmen Ciobotariu a povestit că l-a cunoscut pe antrenorul de la FCSB în anul 1988, pe când avea numai 19 ani. Drumurile lor s-au întâlnit într-un magazin aflat în apropiere de locuința sportivului. La 8 luni de la prima discuție deveneau oficial un cuplu.

ADVERTISEMENT

La un an de la nuntă, în 1993, pe 8 decembrie, a venit pe lume primul copil al cuplului, Cosmin Adrian. Mai târziu, pe 10 iunie 1998, s-a născut Denis, care joacă în prezent pe postul de fundaș central la Sepsi Sfântu Gheorghe în SuperLiga României.

După fiecare naștere, nașii de cununie, Cosmin și Luminița Olăroiu au fost cei care au luat-o de pe spital de soția lui Liviu Ciobotariu pentru că antrenorul de la FCSB avea mereu meciuri.

ADVERTISEMENT

„Oli şi Luminiţa au venit şi m-au luat din spital de fiecare dată după ce am născut, pentru că Liviu avea meciuri chiar atunci.

Oli avea superstiţiile lui ca băieţilor mei să le meargă bine: venea să mă ia din spital extrem de elegant îmbrăcat, cu flori, cu cadouri scumpe pentru copii şi neapărat cu maşină de fiţe”, a mai spus Carmen Ciobotariu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: