Life

Cât de frumoase sunt fetițele Alinei Sorescu! Una dintre ele a mers azi pentru prima oară la școală – Foto

14.09.2020 | 12:06
Cat de frumoase sunt fetitele Alinei Sorescu Una dintre ele a mers azi pentru prima oara la scoala  Foto
Alina Sorescu și fata cea mică, Raisa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fetițele Alinei Sorescu sunt precum două păpușele! Carolina și Raisa, pe numele lor, au mers cu emoțiile specifice copiilor în această perioadă la școală, respectiv grădiniță.

Fetițele Alinei Sorescu, la coafor înainte de prima zi de școală

Carolina, fata cea mare a cântăreței, a fost împreună cu surioara ei, Raisa, la coafor înainte de întâlnirea cu colegii de la școală și grădi.

ADVERTISEMENT

Vedeta TVR a postat pe contul ei de Instagram niște imagini cu cele două prințese, semn că s-au pregătit cum se cuvine pentru întâmpinarea noului an școlar.

Fanii artistei au fost cuceriți de cele două păpușele, aceasta primind numeroase aprecieri la fotografiile postate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Nevasta creatorului de modă Alexandru Ciucu a făcut tot ce a putut pentru ca micuțelor ei să nu le lipsească nimic în această nouă etapă a vieții lor, mai ales că pentru Carolina a avut loc azi o premieră: prima întâlnire cu educatoarea și cu elevii clasei întâi.

Începutul școlii a coincis cu zvonurile potrivit cărora Alina Sorescu ar divorța de Alex după ce acesta a fost filmat singur la mare, distrându-se într-un club.

ADVERTISEMENT

Uite divorțul, nu e divorțul

Cântăreața a vorbit despre acest subiect, clarificând de ce nu a fost alături de soțul ei la party-ul de pe litoral.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, sunt mărturisirile făcute de Alina, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi adevărul, cu siguranță vedeta va da un comunicat de presă în cazul în care se va ajunge într-adevăr la despărțire. Deocamdată, se pare că lucrurile sunt perfect normale în căsnicia ei, iar informațiile apărute în presă vor fi păstrate sub titlu de zvonuri.

alina sorescu
Fetițele Alinei Sorescu au stat cuminți pe scaunele de la coafor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT