Life

Cât de geloasă este, de fapt, iubita lui Iancu Sterp. Reacția neașteptată avută de Denisa

Iancu Sterp formează un cuplu de ceva timp cu Denisa. Puțini știu însă cum se înțeleg cei doi, dar și cât de geloasă ajunge să fie tânăra.
19.10.2022 | 20:18
Cat de geloasa este de fapt iubita lui Iancu Sterp Reactia neasteptata avuta de Denisa
Iancu Sterp și iubita sa, Denisa, au o relație perfectă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp s-a întors la prima lui dragoste. Denisa a fost cea pe care a plăcut-o încă din perioada adolescenței, însă drumurilor lor au ajuns să se intersecteze ani mai târziu, motiv pentru care tânărul a fost nevoit să își tot caute jumătate în ultimii ani.

Cum se înțeleg Denisa și Iancu Sterp

După ce s-au reîntâlnit, cei doi au fost de nedespărțit, iar în prezent formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În timp ce el apare în podcast-uri, dar și la diverse emisiuni, Denisa preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă apariție a sa a fost în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Printre altele, cei doi au ajuns să vorbească și despre Denisa, iubita acestuia, fără bariere.

Iancu Sterp s-a declarat un bărbat îndrăgostit care nu are niciun fel de regret. A știut mereu că trebuie să fie cu Denisa, iar asta s-a și întâmplat în final. Este fericit alături de ea și nu își dorește nimic altceva.

ADVERTISEMENT

”N-am absolut niciun regret. Aveam un regret dacă nu era să fiu cu Denisa, fata cu care sunt acum. Știam că trebuia să fim și nu s-a întâmplat, asta ar fi fost un regret”, a spus Iancu Sterp, în cadrul Podcast-ului.

Ulterior, fratele său, Culiță Sterp, a început și el să vorbească. Acesta a descris-o pe Denisa ca fiind o persoană cât se poate de liniștită și mai deloc geloasă, așa cum în general sunt multe fete.

ADVERTISEMENT

Cât de geloasă este Denisa, iubita lui Iancu Sterp

La rândul său, Iancu Sterp a dezvăluit că nu are o iubită geloasă și este extrem de mulțumit de modul în care decurg lucrurile între cei doi. ”Nu, nu e genul”, a spus acesta.

Cătălin Măruță este atent însă la detalii și nu a putut observa cum în timp ce făcea declarații, Iancu Sterp primea apeluri pe bandă rulantă din partea iubitei sale, lucru care contrazice în mare parte toate spusele acestuia.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că a întors telefonul, tocmai avea 40 de apeluri, în timp ce spunea nu, nu, nu e geloasă…”, a adăugat Cătălin Măruță în timpul discuțiilor cu cei doi frați.

ADVERTISEMENT