Life

Cât de greu a fost începutul în cariera muzicală a lui Shift. Reacția mamei sale când a avut success: „Ai crezut în nebunia ta”

Shift, declarații despre începuturile în muzică. Cântărețul a vorbit despre reacția mamei sale la melodia cu Andra, una de succes. Avioane de hârtie a făcut-o pe mama lui Shift să plângă.
18.04.2022 | 20:39
Cat de greu a fost inceputul in cariera muzicala a lui Shift Reactia mamei sale cand a avut success Ai crezut in nebunia ta
Cât de greu a fost începutul în cariera muzicală a lui Shift. Reacția mamei sale când a avut success: „Ai crezut în nebunia ta”. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Shift a vorbit despre începuturile sale în muzică și se pare că succesul a venit destul de târziu pentru acesta. Concurentul de la Asia Express a recunoscut că i-a fost greu, dar totul a meritat.

Shift, o pasiune pentru muzică. Nu avea niciun muzician în familie

Shift știa că tot ce își dorește era să facă muzică, problema era că nu mai fusese niciun muzician în familia lui, astfel că părinții erau îngrijorați pentru viitorul copilului lor, mai ales dacă voia să profeseze într-un domeniu atât de volatil cum este cel artistic.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă a dat la facultate, artistul tot voia să facă muzică, și, conform lui, nu poți avea timp pentru ambele activități. Fostul concurent de la emisiunea Asia Express a trebuit să facă o alegere.

„Am terminat liceul, am dat la facultate, făceam tot aia, am terminat facultatea, nu voiam să mă angajez, că voiam să fac muzică. Nu poți să te angajezi, să faci și muzică. Ori te duci all in, ori nu te duci!”, a spus Shift pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Mama lui Shift a fost mândră de el după colaborarea cu Andra. Ce i-a spus femeia

Cântărețul Shift și Andra au colaborat pentru piesa Avioane de hârtie, iar familia artistului a fost prima care a văzut clipul. Abia atunci s-au liniștit părinții săi în ceea ce îl privește și chiar l-au lăudat pentru munca sa.

„Am făcut «Avioane de hârtie» și țin minte că am mers acasă de Crăciun, filmasem clipul, dar nu îl lansasem, urma să îl lansăm după Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Și le-am pus clipul mamei și sorei mele și mama a început să plângă! A zis: «Mamă, ți se întâmplă ceva minunat! Toți anii ăștia în care ai tras și ai crezut în nebunia ta, în sfârșit se vede!»”, a conchis Shift.

Shift a decis să participe la o nouă provocare, emisiunea Asia Express sezonul 4, alături de Connect-R. Cei doi au fost eliminați, iar despărțirea a fost una emoționantă.

ADVERTISEMENT