Life

Cât de hot este Mariana de la Puterea Dragostei pe Instagram, noua concurentă de peste Prut – Foto

28.07.2020 | 15:29
Cat de hot este Mariana de la Puterea Dragostei pe Instagram noua concurenta de peste Prut  Foto
ADVERTISEMENT

Mariana de la Puterea Dragostei este o moldoveancă de 26 de ani de peste Prut. Ea se numără printre concurenții din sezonul 3 al show-ului prezentat acum de Cristina Dorobanțu în Turcia.

Înainte să apară la tv, tânăra se mândrea pe Instagram cu trupul ei tras ca prin inel. Astfel, imaginile cu Mariana în costum de baie au făcut deliciul internauților.

ADVERTISEMENT

Ea locuește de mai mulți ani în București și este pasionată de modă.

Mariana de la Puterea Dragostei, în costum de baie

Tânăra din Republica Moldova a făcut furori pe internet cu imaginile în care apare în diverse costume de baie. Șatena adoră să pozeze ca un manechin, motiv pentru care ori de câte ori are ocazia se fotografiază în ipostaze menite să atragă atenția.

Noua concurentă din show-ul de la Kanal D se descrie o fire sociabilă, sensibilă, încăpățânată, însă foarte determinată. Mariana de la Puterea Dragosteivrea să-și găsească jumătatea în emisiune, însă bărbatul visurilor ei trebuie să aibă niște calități.

ADVERTISEMENT

Astfel, ca și descriere perfectă, tânăra moldoveancă susține că viitorul ei iubit trebuie să fie calm, înțelegător, comunicativ, înalt, frumos și matur, ceea ce înseamnă că îi plac bărbații mai mari decât ea.

Peste ce nu poate trece șatena? Ei bine, dacă este înșelată, iubitul ei poate să-și ia adio de la relație, căci nu ar putea să treacă peste un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

Noul sezon este prezentat de Cristina Dorobanțu

După două sezoane prezentate de Andreea Mantea, vedeta i-a predat ștafeta colegei sale, care pare să-i placă noua postură. „ Bine v-am regasit la sezonul 3 Puterea dragostei. Sunt extrem de emotionață pentru că mă aflu în aceasta casa pentru prima dată. Dar, în același timp sunt și extrem de fericită pentru că pot să vin în fața dumneavoastră în calitate de gazda a acestei emisiuni. Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa Puterea Dragostei pentru a-și arată sentimentele, emoțiile, trăirile. Și de această dată se vor naște noi povești de iubire, iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă.”, a spus Cristina Mihaela Dorobantu, moderatoarea show-ului.