News

Cât de important este sprijinul pe care Ilie Năstase i l-a promis Gabrielei Firea în alegeri? Dragomir face lumină

Dumitru Dragomir a vorbit despre importanța sprijinului pe care Ilie Năstase i l-a arătat Gabrielei Firea în alegerile pentru Primăria Capitalei.
21.05.2024 | 11:59
Cat de important este sprijinul pe care Ilie Nastase i la promis Gabrielei Firea in alegeri Dragomir face lumina
Mitică Dragomir, despre susținerea lui Ilie Năstase pentru Gabriela Firea. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase i-a arătat susținerea Gabrielei Firea pentru alegerile la Primăria Capitalei. Despre acest lucru a discutat și Dumitru Dragomir, care vede lucrurile diferit.

Cât de important este sprijinul pe care Ilie Năstase i l-a promis Gabrielei Firea în alegeri? Dragomir face lumină

Dumitru Dragomir este de părere că sprijinul promis de Ilie Năstase Gabrielei Firea nu este un lucru foarte avantajos. Fostul om politic crede că susținerea legendei din tenis pentru fostul primar al Capitalei nu reprezintă o garanție că aceasta va câștiga mai multe voturi.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul președinte LPF susține că Firea ar trebui să colaboreze alături de Cristian Popescu Piedone și de șeful partidului din care acesta face parte, PUSL.

“E Ilie Năstase. 10 voturi dacă îi aduce, este bine. Ilie Năstase este Ilie Năstase. Nu ai cum să nu îl iubești pe Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să nu îl apreciezi. Nu știu dacă este un avantaj pentru Firea. Nu cred că doamna Firea are nevoie de Ilie Năstase.

Ea are nevoie de Piedone și de șeful lui Piedone mai mult. Dacă Piedone e prea orgolios și nu știe să își creeze o strategie, pierde tot. Pierde și Sectorul 5.

ADVERTISEMENT

PNL și PSD se mobilizează și devin foarte tari, iar apoi calcă tot în picioare. Asta dacă nu se înțeleg cu șeful partidului lui Piedone.

Nu cred că românilor le va fi mai bine după aceste alegeri. Le va fi mai prost”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, mesaj de susținere pentru Gabriela Firea

Ilie Năstase a făcut public anunțul prin care o va susține pe Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei. Legenda din tenis a postat un video pe Facebook în care oficializat acest lucru.

“Știu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut și eu treaba asta cu mulți ani în urmă. O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”, a spus Ilie Năstase.

Mitică Dragomir, despre alegerile din 2024

ADVERTISEMENT