Life

Cât de mare a crescut Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Pozele cu el sunt extrem de rare

Ștefan Bănică Jr. și soția sa, Lavinia Pîrva, au fost surprinși în plină stradă împreună cu fiul lor, Alexandru. Micuțul în vârstă de 3 ani nu este expus în lumina reflectoarelor.
06.07.2022 | 08:31
Cat de mare a crescut Alexandru fiul lui Stefan Banica Jr si al Laviniei Pirva Pozele cu el sunt extrem de rare
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, alături de fiul lor, Alexandru. Micuțul a crescut mult. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor apare de mână cu băiețelul care a crescut foarte mult în ultima perioadă. Alexandru s-a schimbat enorm, pozele cu el fiind extrem de rare sau realizate fără să i se vadă direct chipul.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, alături de fiul lor, Alexandru. Micuțul a crescut mult

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au fost observați de paparazzi click.ro în timp ce se deplasează spre o clinică pediatrică, semn că este vorba de un control pentru Alexandru, fiul lor. Copilul de 3 ani nu pare bolnav.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil este vorba de un examen de rutină, din fotografii putându-se observa cu ochiul liber cât de mult a crescut micuțul al cărui păr blond este prins în vârful capului. Cu pantaloni scurți și un tricou, Alexandru pare extrem de ascultător.

Fiul cel mic al vedetei de la Antena 1 nu s-a dezlipit de celebrul său tată, deși a fost prezentă și mama, care a rămas câțiva pași în urmă. Ștefan Bănică Jr. este foarte atent la micuțul său, cu care este foarte protectiv.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este singura care poartă mască de protecție înainte de a intra în clinică, dar și la ieșire. După vizita la medic cei trei se îndreaptă rapid spre mașină, dar nu înainte de a-i lăsa băiatului de la parcare câțiva lei.

Lavinia Pîrva, despre fiul său. Cu cine seamănă Alexandru

Lavinia Pîrva dezvăluia în urmă cu ceva vreme cu cine seamănă fiul său, Alexandru, dar și care sunt calitățile pe care le-a moștenit de la tatăl său, Ștefan Bănică Jr. Micuțul este foarte activ pentru vârsta sa.

ADVERTISEMENT

„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală.

A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, spunea vedeta la un moment dat, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT