Life

Cât de mare a crescut băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Îi face mândri pe părinți

Cât de mare este acum Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Micuțul în vârstă de un an și o lună e foarte activ.
28.10.2022 | 10:32
Cat de mare a crescut baiatul lui Dani Otil si al Gabrielei Prisacariu Ii face mandri pe parinti
Cât de mare este acum Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Micuțul e foarte activ. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât de mare a crescut băiatul prezentatorului de la Neatza și a soției sale. Îi face mândri pe părinți cu personalitatea de care dă dovadă încă de pe acum. Copilul este foarte empatic și iubește enorm animalele.

Cât de mare este acum Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Micuțul e foarte activ

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu publică des imagini și filmări cu fiul lor, Luca Tiago, care a venit pe lume în septembrie 2021. Băiețelul merge în picioare de ceva vreme și este foarte atașat de pisicile care există în casa sa.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Antena 1 și frumoasa blondină au un copil adorabil și foarte simpatic. Băiețelul cu părul blond și cu gropițe în obraz seamănă enorm cu mama sa.

Fiul prezentatorului de la Neatza i-a cucerit iremediabil pe internauți prin activitățile pe care le are, recent putând fi observat în timp ce plimbă unul dintre animalele de companie, o pisică care a primit numele Cenușă datorită culorii sale.

ADVERTISEMENT

„Doar o zi normală”, este mesajul transmis de Gabriela Priscăcariu legat de filmarea de pe Instagram.

„Îmbrățișarea asta vindecă orice”, a completat soția lui Dani Oțil la o altă postare în care îl ține pe Tiago în brațe.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, momente speciale cu fiul său

Gabriela Prisăcariu împărtășește cu cei care o urmăresc în social media foarte multe momente speciale cu fiul său. Modelul le-a arătat oamenilor primii pași făcuți de fiul său, Luca Tiago, realizați înainte de a împlini un an.

Frumoasa blondină este perfect conștientă că de acum înainte micuțul va avea nevoie de și mai multă atenție din partea sa. „Distracția” atinge alte cote pentru că băiețelul este mult mai activ și riscă să se lovească.

ADVERTISEMENT

„Să înceapă distracția”, este descrierea lăsată de soția lui Dani Oțil legat de primii pași făcuți de fiul său și al vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT