Life

Cât de mare a crescut fiul Mădălinei Manole. Avea doar un an când mama lui s-a stins din viață

Cum arată în prezent fiul Mădălinei Manole și ce vârstă are. Petru Mircea Jr a crescut. Avea doar un an când mama lui a murit.
22.04.2023 | 21:54
Cat de mare a crescut fiul Madalinei Manole Avea doar un an cand mama lui sa stins din viata
Madalina Manole a murit după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Atunci când s-a stins din viață, Mădălina Manole a lăsat în urma sa o mulțime de oameni dragi, printre care și pe fiul ei, Petru Mircea Jr. Acesta avea doar un an când a rămas orfan de mamă. Timpul a trecut, iar Petru Mircea Jr a ajuns la vârsta adolescenței.

Cât de mare este acum fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr era doar un bebeluș când și-a pierdut mama

Petru Mircea Jr are în momentul de față 13 ani și locuiește alături de tatăl său, Petru Mircea, după ce în 2010, mama lui și-ar fi pus capăt zilelor cu pesticidul Furadan. A moștenit din trăsăturile ei, merge la școală, este pasionat tehnologie și știe despre decesul celei care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

Adolescentul a aflat chiar de la tatăl lui că Mădălina Manole era mama sa și că s-a sinucis. Potrivit unor spuse ale apropiaților, celui mic i s-a relatat cu lux de amănunte toată întâmplarea terifiantă, deoarece tatăl său și-a dorit să nu se informeze prima oară de pe internet.

Fiul Madalinei Manole
Petru Mircea Jr, surprins pe strada alaturi de tatal lui. Sursa foto: facebook

 

”Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere.

ADVERTISEMENT

I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze”, au precizat surse apropiate de Petru Mircea Jr, pentru playtech.ro

Custodia lui Petru Mircea Jr, motiv de altercație între tatăl său și bunicii materni

Odată cu sinuciderea Mădălinei Manole, copilul solistei a reprezentat adesea un subiect de altercație între Petru Mircea și familia cântăreței. Părinții acesteia, care au murit și ei (mama în 2017, iar tatăl în 2020, n.r),  s-au judecat cu ginerele pentru ca adolescentul să petreacă timp și în casa lor.

ADVERTISEMENT

Abia 2018 instanța a hotărât că Petru Mircea Jr poate sta nu doar cu tatăl, ci și cu bunicii materni. Din nefericire, decizia a fost pronunțată la un an după a plecat din această lume mama solistei. La un moment dat, fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, își acuza cumnatul că nu-l lasă să-și vadă nepotul, de 12 ani.

”La mulți ani, copil frumos! Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! (…)”, scria Marian Manole, pe facebook, pe 8 iunie 2022.

ADVERTISEMENT

Cazul morții Mădălinei Manole este încă un mister, deoarece mai sunt în spațiul public informații potrivit cărora nu și-ar fi luat viața, ci ar fi fost ucisă. Un lucru este cert. Înainte de a muri, a lăsat un bilet de adio în care a scris că ”se simte nevrednică” pentru tot ce a dobândit în viață și cerea iertare pentru fapta sa, de a pleca din această lume.

ADVERTISEMENT
Tags: