Life

Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă frumoasei Gina Pistol! Vedeta tv și Smiley, prima vacanță de când a rămas însărcinată

29.09.2020 | 11:01
Cat de mare ia crescut burtica de gravida frumoasei Gina Pistol Vedeta tv si Smiley prima vacanta de cand a ramas insarcinata
ADVERTISEMENT

Gina Pistol radiază pur și simplu de când a rămas însărcinată. Frumoasa blondă arată mai bine ca oricând, mai ales că burtica de gravidă a început să devină evidentă și nu o mai poate ține ascunsă.

Prezentatoarea Chefi la cuțite și Smiley au plecat în prima vacanță împreună de când vedeta a rămas însărcinată, pentru că Gina Pistol a trecut deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

ADVERTISEMENT

Până acum, cei doi nu au dorit să confirme sarcina, ori să lase la vedere transformările fizice pe care vedeta Antena 1 începe să le aibă datorită acestei minunate perioade, însă timpul a trecut, iar Smiley și viitoarea lui soție au devenit mai degajați.

Uite cât de mare i-a crescut burtica de gravidă frumoasei Gina Pistol

De curând, Smiley și frumoasa lui logodnică au plecat în prima lor vacanță în formula de de trei, dacă punem la socoteală și bebelușul care urmează să vină pe lume în 2021. Cei doi îndrăgostiți au fost însoțiți de bunii lor prieteni, Speak și Ștefania, alături de care s-au distrat împreună pe avion, pe durata zborului, dar și în timpul sejurului.

ADVERTISEMENT

Ajunși la destinație, mai exact pe țărâmuri grecești, Smiley și Speak au ciocnit un pahar de șampanie, semn că sărbătoresc perioada frumoasă din viețile lor, mai ales că și Ștefania cu Speak vor să se căsătorească.

Smiley a postat pe Instagram o imagine în care apare în timp ce o privește duios pe Gina Pistol, iar alături a postat și un mesaj plin de iubire, lucru rar în mediul online din partea artistului, căci este genul care se abține de la orice fel de afirmații despre viața personală. Ce-i drept, faptul că urmează să devină tată este un moment unic în viața lui, un sentiment pe care nu l-a mai trăit și cu siguranță valul de emoții l-au schimbat în acest timp.

ADVERTISEMENT

„ A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza. foto: @blejandanielph.”, a scris Smiley la imaginea postată pe Instagram cu Gina Pistol, pe care o privește cu o candoare absolută.

Pavel Bartoș a confirmat sarcina Ginei Pistol

Deși Smiley și logodnica lui au ținut ascuns acest aspect al sarcinii, colegul artistului de la Pro TV a făcut dezvăluirea într-un interviu fără să-și dea seama dacă totul era un secret sau nu.

ADVERTISEMENT

„ Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu traiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște.”, a declarat Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT