Life

Cât de mare s-a făcut băiatul Oanei Sîrbu. Alexandru are 11 ani și este foarte talentat. Ar putea alege o carieră artistică

05.08.2020 | 09:47
Cat de mare sa facut baiatul Oanei Sirbu Alexandru are 11 ani si este foarte talentat Ar putea alege o cariera artistica
ADVERTISEMENT

Băiatul Oanei Sîrbu are 11 ani și este un adolescent foarte talentat. A început să studieze pianul și are mari înclinații spre partea artistică. Vedeta îl va susține îndiferent ce carieră va alege.

Alexandru a fost înfiat în 2009, când Oana Sîrbu avea 41 de ani și forma un cuplu cu Robert Turcescu. Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au fost împreună 10 ani. Nu au ajuns în fața altarului, așa cum cei mai mulți de așteptau, pentru că, în 2014, s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Artista și-a dorit ca viața ei personală să nu reprezinte subiecte de cancanuri, de aceea, nici despre despărțirea de Robert Turcescu, nici înainte, și nici după, nu a vorbit prea mult, încercând să țină o parte din viața ei doar pentru ea.

Cât de mare s-a făcut fiul Oanei Sîrbu, Alexandru

Pe 13 mai, Oana Sîrbu a împlinit 52 de ani, dar parcă anii nu au trecut peste chipul său. Se menține foarte bine, se află într-o formă de zile mari, iar timpul, parcă, refuză să-și lase amprenta asupra ei.

ADVERTISEMENT
Alexandru, fiul Oanei Sîrbu
Cât de mare s-a făcut băiatul Oanei Sîrbu. Alexandru are 11 ani și este foarte talentat. sursă foto: bzi.ro

Cea mai mare parte din timp i-o dedică lui Alexandru, băiatul ei care s-a făcut mare, are 11 ani și pare să îi calce pe urme. Are ureche muzicală și a început deja să studieze pianul, fapt ce o bucură enorm pe cântăreață.

Că va alege sau nu o carieră artistică în viitor, Oana îl va susține necondiționat, indiferent de ce decizii va lua.

ADVERTISEMENT

Oana Sîrbu s-a căsătorit o singură dată, în 1989, pe când avea doar 21 de ani. Cel care a convins-o să facă pasul cel mare este compozitorul Virgil Popescu. Din păcate, mariajul lor a durat doar patru ani, la finele căruia au rămas și au reușit să se mențină în relații bune.

Avea doar 17 ani când l-a cunoscut pe Virgil Popescu, însă timpul în care a fost alături de el, Oana s-a bucurat de mare succes muzical, pentru că celebrul compozitor i-a oferit cele mai frumoase piese din întreaga sa carieră.

ADVERTISEMENT