Life

Cât de mare și frumoasă a crescut fetița Laurei Cosoi. Rita a împlinit 2 ani în iunie – FOTO

26.06.2020 | 11:00
Cat de mare si frumoasa a crescut fetita Laurei Cosoi Rita a implinit 2 ani in iunie  FOTO
Laura Cosoi se declară o mămică împlinită. Rita a împlinit doi ani
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este mamă de fetițe. Ea a născut prima dată în iunie 2018, iar anul acesta va aduce pe lume încă o fetiță.

Fosta prezentatoare TV își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei, motiv pentru care postează fotografii cu Rita, primul ei copil, acum în vârstă de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este blondă cu ochi albaștri ca și mama ei, micuța are trăsături frumoase și primește mii de like-uri pe rețelele de socializare de la admiratorii Laurei.

Laura Cosoi se mândrește cu fiica ei, Rita

Laura Cosoi are o fetiță de nota 10

care o însoțește peste tot. Vedeta este prezentă non-stop în viața Ritei, de care se îngrijește exclusiv atât culinar, cât și educațional.

ADVERTISEMENT

Actrița este pasionată de bucătărie, mai exact de rețete culinare, pe care le postează pe blogul personal pentru mămicile care doresc să aibă parte de meniul dedicat Ritei.

 

View this post on Instagram

 

Rita a crescut atat de mult in ultimele luni, este receptiva, buna si tare ingaduitoare cu noi. Cat de curand va fi surioara mare si a mai ramas atat de putin timp…👩‍👧‍👧 #nostalgie #dragoste #mama #Rita #surioara #photography @alexgalmeanu

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Pentru că este o iubitoare a tradițiilor românești, Laura Cosoi a sărbătorit Ziua Iei Românești. Atât ea, cât și fetița ei au purtat ie românești. Rita seamănă foarte bine cu tatăl ei, Cosmin Curticăpean, un afacerist de care Laura Cosoi s-a îndrăgostit în urmă cu 8 ani.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi se pregătesc să devină din nou părinți. Tot de fetiță 🙂

 

View this post on Instagram

 

Azi sarbatorim “Ziua Iei Romanesti” 🤍 Rita, mandra toata, a purtat ie in ziua botezului, la aniversarea de 1 an si pe 24 iunie 🤍 #ZiuaIei #Rita #iaromaneasca #traditional #dragoste #romaniateiubesc

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Laura Cosoi s-a iubit cu Smiley

Vedeta s-a căsătorit în 2015 cu Cosmin Curticăpean, după 3 ani de relație. Tot după trei ani, însă de mariaj, Laura Cosoi a născut natural, pe 11 iunie 2018, o fetiță pe care a numit-o Rita.

Actrița a avut o relație și cu Smiley, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte să facă publică relația cu actualul soț.

ADVERTISEMENT

“ N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta.

Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul.

Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit.”, a povestit, la un moment dat, Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT
Tags: