Life

Cât de mare și frumoasă e fetița lui Bursucu de la Kanal D! Imaginea care a smuls inimile internauților

03.12.2020 | 09:47
Cat de mare si frumoasa e fetita lui Bursucu de la Kanal D Imaginea care a smuls inimile internautilor
Bursucu, mândru de fetșa lui, Anays. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fetița lui Bursucu a împlinit anul acesta doi anișori, iar noile imagini apărute cu ea pe internet ne face să ne dăm seama cât de repede trece timpul! Parcă ieri era o mogâldeață drăgălașă, căci astăzi fata prezentatorului de la Kanal D vorbește destul de cursiv și e de o minunăție contagioasă!

Adrian Cristea a postat recent un videclip pe contul său de Instagram cu Anays, fata pe care o are cu logodnica sa, Andreea, de care a fost nevoit să stea departe în pandemie, căci realizatorul tv făcea naveta între Constanța, orașul de unde e, și București.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia Zilei Naționale a României, cea care a făcut o urare de „La mulți ani” tuturor românilor a fost micuța Anays, pe care părinții au filmat-o extrem de mândri.

Fetița lui Bursucu a crescut și s-a făcut și mai frumoasă

Îmbrăcată în straie populare, cu două codițe așa cum îi șade bine unei domnișoare de vârsta ei, Anays i-a cucerit pe urmăritorii partenerului de platou al lui Teo Trandafir de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu inocența și sinceritatea specifică unui copil, Anays le-a urat oamenilor să aibă o zi națională fericită printr-un „La mulți ani” care suntă complet diferit din gura unui copil.

fetița lui bursucu
Anays, fetița lui Bursucu, are 2 ani și 5 luni. Foto: Instagram

12 iulie 2018, ziua pe care Bursucu nu o va uita niciodată

Bursucu nu și-ar fi imaginat niciodată cât de mult îi va schimba viața fetița sa, pe care o iubește ca pe ochii din cap. În ziua în care a venit pe lume, pe 12 iulie 2018, realizatorul tv și coregraful cunoscut în urma participării la „Dansez pentru tine” a făcut câteva declarații emoționante: „Sunt foarte fericit, sunt încă în stare de șoc, abia pot să vorbesc, e bucurie greu de descris…

ADVERTISEMENT

Au fost 20 de minute, de la momentul în care am ajuns cu Andreea la recepția spitalului și până la momentul în care a venit pe lume fetița noastră. Abia aștept să o țin în brațe, să schimb scutece, să îi fac băiță!”.

Bursucu mai are o fată, una vitregă,  pe care Andreea a făcut-o înainte să îl cunoască pe prezentatorul de televiziune, pe care acesta o iubește și are grijă de ea ca și cum ar fi a lui, lucru pentru care dansatorul merită toată admirația!

ADVERTISEMENT