Life

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica Biancăi Drăgușanu. Sofia este copia fidelă a lui Victor Slav

21.09.2020 | 17:42
Cat de mare si frumoasa sa facut fiica Biancai Dragusanu Sofia este copia fidela a lui Victor Slav
Bianca Drăgușanu, Victor Slav și fiica lor Sofia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai admirate vedete autohtone. Ea a curerit publicul cu aparițiile ei super sexy și formele voluptuoase.

Bianca are o fetiță care urmează să împlinească 4 anișori în această săptămână. Primele indicii par, însă, să ne arate că cea mică nu a moștenit trăsăturile frumoasei sale mame, ci seamănă leit cu tatăl, Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Sofia este rodul căsniciei Biancăi Dragușanu cu Victor Slav. Fetița a venit pe lume la 3 ani după nunta celor doi. Familia s-a destrămat rapid după nașterea copilei, cei doi despărtindu-se la scurt timp.

Fiica Biancăi Dragușanu și a lui Victor Slav s-a făcut mare. Face 4 anișori și este copia fidelă a tatălui ei

Sofia împlinește 4 anișori pe 26 septembrie și mama ei, Bianca Drăgușanu, nu ratează niciun moment pentru a arăta fanilor cât de frumușică este copila.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie postată de frumoasa blondă a obținut peste 6 mii de aprecieri în doar 4 ore. Fanii au admirat atât trăsăturile micuței, cât și stilul vestimentar, operă a mamei sale, desigur. Fetița seamănă leit cu tatăl ei, Victor Slav.

Sofia, fiica Biancăi Dragușanu și lui Victor Slav
Sofia, fiica Biancăi Dragușanu și lui Victor Slav
Sursa foto: Instagram

„Foarte frumoasă fetița ta. Are cu cine semăna. Ambii părinți sunt foarte frumoși. Îmi place foarte mult treningul. Poți să-mi spui de unde l-ai luat?” , „așa mamă, așa fiică”, „Doamne, ești atât de frumoasă și gingașă, ca un îngeraș! Să crești mare copil frumos”, sunt doar câteva exemple de aprecieri aduse de fanii Biancăi.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, relație tumultuoasă cu Alex Bodi.

Bianca Dragușanu a divorțat de Alex Bodi în luna martie 2020. Până acum, însă, au avut parte de o serie de certuri și împăcări greu de contorizat până și de ziarele de profil.

Alex Bodi și Sofia au o relație frumoasă. Fetița se simte în largul ei alături de partenerul mamei sale. Când au anunțat ultima împăcare, Drăgușanu l-a prezentat pe Bodi jucandu-se cu fetița și dându-i să mânânce la un restaurant din capitală.

ADVERTISEMENT

Cei trei sunt nedespărțiti, fetița îi insotește și la sală. Atât Alex, cât și Bianca sunt cu ochii ațintiți spre copilă în timpul antrenamentelor și o învață cum să nu se lovească cu diversele obiecte din jur, momente prezentate de frumoasa blondă pe profilul de Instagram.

ADVERTISEMENT