Life

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica cea mare a fostului principe Nicolae. Iris Anna a împlinit 5 ani

17.03.2021 | 20:32
Cat de mare si frumoasa sa facut fiica cea mare a fostului principe Nicolae Iris Anna a implinit 5 ani
Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica cea mare a fostului principe Nicolae. Iris Anna a împlinit 5 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae al României (35 de ani) s-a făcut mare și frumoasă. Micuța Iris Anna a împlinit recent vârsta de cinci ani, mama sa, Nicoleta Cîrjan, transmițând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Strănepoata Regelui Mihai trăiește în Brașov alături de cea care a adus-o pe lume, nepotul princiar recunoscându-și responsabilitățile pentru copil abia în anul 2019, după efectuarea a două teste de paternitate, când fetița avea 3 ani și 3 luni.

ADVERTISEMENT

Nicolae al României și-a asumat drepturile părintești și a început să-i plătească fetiței pensie alimentară. Iris Anna este vizitată de tatăl ei, Nicoleta Cîrjan reușind să obțină acest lucru după o perioadă foarte lungă în care micuța nu era recunoscută.

Cum arată fiica cea mare a fostului principe Nicolae. Micuța are 5 ani

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei.

ADVERTISEMENT

Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a spus public nepotul Regelui Mihai, scrie stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Micuța Iris Anna a fost botezată după străbunica sa, regina Ana. Fiica cea mare a fostului principe Nicolae este un copil foarte fericit, semănând foarte mult cu tatăl ei. Copila este blondă, are ochii negrii, surâs blajin și se bucură de o copilărie lipsită de griji.

Iris Anna, strănepoata regelui Mihai I
Iris Anna, fiica cea mare a lui Nicolae de România. Sursa foto: click. Colaj: Fanatik

Nicoleta Cîrjan are grijă ca micuței să nu-i lipsească absolut nimic, considerându-se una dintre cel mai norocoase mame din lume cu un asemenea copil minunat. În plus, Iris Anna o face mândră pe mama sa, care o iubește necondiționat.

ADVERTISEMENT

„5 ani de când sunt privilegiată să cresc. Să mă cresc pe mine, să o îngrijesc și să o iubesc pe ea. La mulți ani, minunea mea!

Ești așa de faină, iar eu sunt cea mai norocoasă din lume să fiu mămica ta!”, a scris Nicoleta Cîrjan în mediul online în ziua în care fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani.

Nicolae al României s-a căsătorit cu Alina Binder în septembrie 2018, cuplul având o fetiță, care a primit la naștere numele Maria Alexandra. Micuța a venit pe lume în noiembrie anul trecut și a fost creștinată pe ianuarie 2021.

„Vă prezint fiica noastră, Maria-Alexandra!”, a scris nepotul Regelui Mihai pe pagina sa de Facebook în decembrie 2020, unde a postat și câteva fotografii cu el și soția sa, alături de fetiță.

ADVERTISEMENT
Tags: