Life

Cât de mare și frumoasă s-a făcut Prințesa Leonor! Fiica Reginei Spaniei, un adevărat idol în Peninsula Iberică

Regina Spaniei este extrem de mândră de fiicele sale. Fata cea mare, Prințesa Leonor, a devenit un adevărat icon în Regat, la doar 15 ani.
27.10.2021 | 13:08
Regii Spaniei sunt mândri de fiica lor cea mare, prințesa Leonor. Foto: Hepta. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințesa Leonor de Asturias atrage privirile tuturo de fiecare dată când are o apariție publică. Fiica regilor Felipe și Letizia este o adevărată domnișoară.

Frumusețea, eleganța și delicatețea ei sunt remarcate de presa din Peninsula Iberică cu ocazia prezenței prințesei la evenimente în care face cinste familiei din care provine.

ADVERTISEMENT

Leonor a redevenit subiect de presă odată cu decernarea premiilor anuale din Asturias, acolo unde a arătat că este mai unită ca niciodată cu sora ei mai mică, Sofia, în vârstă de 14 ani.

Prințesa Leonor, o adevărată apariție de fiecare dată. Fiica Reginei Spaniei studiază în Cardiff

Cele două surori s-au separat de curând, asta deoarece Leonor a plecat la studii la Atlantic College, în orașul Cardiff din Țara Galilor.

ADVERTISEMENT

Sofia ar fi suferit foarte mult în urma plecării surorii sale la studii în străinătate. Presa tabloidă din Spania a scris inclusiv că între cele două a intervenit o răceală greu de gestionat de părinți.

Toate aceste lucruri au fost niște simple zvonuri în cele din urmă. Pe 22 octombrie, la Premiile Asturias, cele două surori au dovedit că sunt mai apropiate ca niciodată.

ADVERTISEMENT

În cadrul evenimentului care a avut loc la Teatrul Campoamor din Oviedo, cele două prințese au protagonizat un moment emoționant pentru toată lumea.

În momentul în care a urcat pe scenă, Sofia i-a dat mâna surorii sale, semn că legătura lor a devenit și mai puternică decât era înainte.

ADVERTISEMENT
prințesa leonor
Prințesa Leonor are 15 ani. Foto: Revista Semana

Gesturi emoționante la cel mai recent eveniment la care a participat Familia Regală Spaniolă

Leonor a purtat la Premiile Asturias niște pantofi cu toc, ceea ce i-a îngreunat urcarea pe scenă. Ca o soră bună, Sofia a ajutat-o. Fetele au fost de nedespărțit apoi pe tot parcursul ceremoniei.

O altă scenă care i-a făcut pe spanioli să aplaude i-a implicat, de data aceasta, pe Regele Felipe și Leonor. Monarhul a vrut să îi dea și el mâna fetei sale, Leonor, în timp ce susținea un discurs. Pe tot parcursul evenimentului, Felipe le-a privit pe fiicele sale în ochi. Le-a transmis, fără să rostească mari cuvinte, afecțiune și sprijin indiferent ce s-ar întâmpla cu ele.

Momentul respectiv a fost apreciat și a emoționat-o până la lacrimi și pe fosta regină a Spaniei, Sofia, nevasta lui Juan Carlos.

Revista Semana dedică noul număr apărut la chioșcurile din Spania Prințesei Leonor, întoarsă în țara ei după o perioadă destul de lungă în care a studiat în Cardiff, oraș în care se va întoarce pentru a continua școlarizarea. Leonor urmează să suțină în câțiva ani examenul de Bacalaureat Internațional la prestigiosul colegiu britanic.

 

ADVERTISEMENT