Life

Cât de mari și frumoase s-au făcut fetele lui Cabral! Inoke este o adevărată domnișoară

01.04.2021 | 13:28
Cat de mari si frumoase sau facut fetele lui Cabral Inoke este o adevarata domnisoara
Cabral este prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fetele lui Cabral sunt de o frumusețe rară! Prezentatorul de la PRO TV are cu ce se mândri și este unul dintre cei mai fericiți tătici din showbiz-ul românesc. 

Realizatorul emisiunii „Ce spun românii” are două fete minunate, pe Inoke, din prima căsnicie cu Luana, și pe Namiko, rodul relației cu Andreea Pătrașcu.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a prezentatorului este deja majoră, iar cea micuță va face la sfârșitul acestui an trei anișori.

Fetele lui Cabral Ibacka sunt de o frumusețe copleșitoare

Cei doi părinți sunt foarte grijulii cu cea mică, pe care o adoră foarte tare și Inoke, cea cu care s-au consultat de altfel în alegerea numelui Namiko.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV și actrița nu postează foarte des imagini cu fata lor, însă de-a lungul ultimilor doi ani au realizat câteva fotografii de familie și toată lumea a remarcat cât de dulce e mezina, o adevărată păpușică!

Dacă Namiko abia acum începe să deprindă noțiunile elementare despre viață, principalele ei preocupări de acum înainte fiind joaca și grădinița, Inoke a trecut în grupa adolescenților!

ADVERTISEMENT

Fata Luanei și a lui Cabral Ibacka are 18 ani împliniți și este, deci, o domnișoară în toată regula și nu mai seamănă deloc cu copila pe care a cunoscut-o toată România în urmă cu câțiva ani pe vremea când tatăl ei realiza emisiuni la Acasă TV.

namiko ibacka
Namiko Ibacka va împlini 3 anișori la sfârșitul acestui an. Foto: libertatea.ro

Inoke, mai apropiată de mama ei, Luana

Un lucru pe care l-au remarcat mulți legat de fata cea mare a lui Cabral este că pare să-și fi dezactivat contul de Instagram, acolo unde era destul de activă în urmă cu ceva timp, iar poze cu ea nu prea se mai găsesc nici pe pagina tatălui său.

ADVERTISEMENT

Surpriza vine însă din altă parte: mama lui Inoke a postat în urmă cu o zi o imagine cu fiica ei, alături de un mesaj care le dă de gândit cârcotașilor care susțin că aceasta ar fi mai apropiată acum de Luana.

inoke ibacka
Inoke locuiește împreună cu mama ei, Luana. Foto: Instagram

Când Inoke a împlinit vârsta de 18 ani, Cabral a scris un mesaj emoționant pentru aceasta: „Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață.

Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut.

Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate. Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: