Sport

Cât de mult a contat atmosfera făcută de fanii FCSB pe Arena Naţională: “Am fost puţin speriaţi”

Adrian Gula, antrenorul slovacilor de la Dunajska Streda, a fost impresionat de atmosfera creată de cei peste 40.000 de suporteri ai FCSB pe Național Arena.
12.08.2022 | 10:25
Cat de mult a contat atmosfera facuta de fanii FCSB pe Arena Nationala Am fost putin speriati
40.457 este recordul de spectatori în acest sezon pentru FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să se califice în play-off-ul Conference League, împinși de la spate de un public frenetic, care a umplut după mult timp Arena Națională.

Antrenorul celor de la Dunajska Streda, impresionat de atmosfera creată de fanii FCSB: „A fost o atmosferă electrizantă”

Adrian Gula consideră că echipa sa putea să înscrie în două rânduri: „A fost un meci foarte bun, am avut două ocazii foarte mari pe care, din păcate, nu le-am fructificat. În a doua repriză băieţii noştri au stat foarte bine pe teren”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Dunajska Streda a surprins și e de părere că echipa sa a jucat mai bine decât FCSB: „Noi cred că am fost puţin speriaţi şi nu am reuşit să înscriem, dar cu toate astea cred că pe toată durata partidei am fost echipa mai bună”.

Gula a fost mulțumit atât de jocul echipei, cât și de fiecare jucător în parte: „Nu doar ca individualităţi, ci toată echipa a făcut un meci fantastic. Însă, din păcate, nu am reuşit să ne calificăm.

ADVERTISEMENT

Dar am ieşit cu capul sus, sunt mulţumit de echipa mea, chiar dacă nu ne-am calificat, trebuie să ţinem capul sus şi avem cu ce să ne mândrim”.

Cu toate acestea, antrenorul a avut puterea să își felicite adversarii: „A fost o atmosferă într-adevăr frumoasă, vreau să felicit FCSB pentru spectatorii pe care îi are, a fost o atmosferă electrizantă, o atmosferă în care e frumos să joci fotbal.

ADVERTISEMENT

Dar chiar şi în aceste condiţii am ieşit cu capul sus. Trebuie să felicit echipa FCSB pentru calificare”, a declarat Adrian Gula, antrenorul celor de la Dunajska Streda.

Cum au sărbătorit fanii FCSB-ului calificarea în play-off-ul Conference League

Cei 40.000 de suporteri le-au oferit jucătorilor un moment special la finalul meciului cu Dunajska Streda, când au aprins telefoanele și au făcut un adevărat show de lumini.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în turul următor împotriva celor de la Viking Stavanger, iar Mihai Stoica așteaptă 50.000 de suporteri la meciul tur cu norvegienii: „Vă dau cuvântul meu de onoare, eu nu am trăit niciodată o astfel de atmosferă. Când suporterii noștri, peste 40.000 de suporteri și-au aprins lanterna de la telefoane a fost ceva incredibil, eu nu am trăit niciodată așa ceva de când sunt la Steaua (N.r – FCSB).

Se deschide și peluza și să vedem câți suporteri norvegieni vor veni, dar cred că vom depăși 50.000 de fani”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Echipa lui Nicolae Dică are o medie de peste 20.000 de spectatori la primele șase meciuri din acest sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT